Grand Hyatt Dubai

Wil je je tijdens je vakantie in Dubai volledig onderdompelen in luxe terwijl je op een centrale plek in de stad verblijft, niet ver van het vliegveld? Grote kans dat het Grand Hyatt Dubai hotel dan aan je eisen voldoet. Van luxe uitgeruste kamers tot uitgebreide faciliteiten als meerdere zwembaden, restaurants en een spa; aan alles is in het Grand Hyatt gedacht.

Locatie Grand Hyatt Dubai

Het Grand Hyatt Dubai hotel heeft een vrij centrale ligging in Dubai. Het hotel ligt simpel gezegd tussen het vliegveld en Downtown Dubai in. Zo is het hotel vanaf Dubai International Airport (DXB) in circa 15 minuten per auto te bereiken, terwijl je binnen dezelfde tijd ook naar de Burj Khalifa en de Dubai Mall rijdt.

Voorzieningen Grand Hyatt Dubai

Het Grand Hyatt Dubai hotel heeft de standaard faciliteiten die je van een vijfsterren hotel mag verwachten. Zo is er gratis internet in het hotel beschikbaar, kun je je auto bij de valet parking kwijt en is het hotel maar liefst 13 restaurants rijk waar je kunt eten.

Het zwembad van het Grand Hyatt Dubai hotel

Kamers Grand Hyatt Dubai

Het Grand Hyatt hotel in Dubai is een groot hotel met in totaal 682 kamers, te verdelen in kamers en suites. De kamertypes zijn ook onderverdeeld in regulier of inclusief Club toegang. Club toegang houdt in dat je

Yay or nay?

Grand Hyatt Dubai is een groot hotel gelegen op een centrale locatie in Dubai. De kamers zijn van alle luxe voorzien en kennen een hoge standaard. Het personeel zal er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook kun je heerlijk ontspannen aan het zwembad of dineren in een van de vele restaurants. Ben je op zoek naar een relatief betaalbaar hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding? Kies dan zeker voor het Grand Hyatt Dubai hotel.

Afhankelijk van de reisperiode variëren de prijzen van een hotelovernachting. Bekijk de actuele prijzen van het Grand Hyatt Dubai hier.


RELATED POST