Review: Hotel One Shot Palacio Conde de Torrejon

Hotel One Shot Palacio Conde de Torrejon is een 4**** hotel gelegen in het oude centrum van Sevilla. Het gebouw is voorafgaand aan de opening als hotel volledig gerestaureerd. Hierbij zijn alle originele elementen behouden. En dat zie je. Zodra je het hotel binnenstapt kijk je je ogen uit. Een knusse, traditionele binnenplaats, sierlijke boogwerken en prachtige cassetteplafonds; welkom in Hotel One Shot Palacio Conde de Torrejon.

Locatie Hotel One Shot Palacio Conde de Torrejon

Het hotel ligt in de wijk Alameda. Deze noordelijk gelegen wijk staat bekend als ietwat hip en alternatief. Het publiek is er jong en strijkt veelal neer op de vele terrasjes en cafe’s die de wijk rijk is.

De grote bekendere winkelketens zul je hier niet tegenkomen. In plaats daarvan barst het van de alternatieve winkeltjes. Toch is er ook genoeg te doen. Zo is Metropol Parasol – het bekendste bouwwerk van de stad – ook in deze wijk te vinden. Vanaf Metropol Parasol, of Setas de Sevilla zoals de Spanjaarden hem noemen, heb je een prachtig uitzicht over Sevilla. Al met al verleent het hotel zich als perfecte uitvalsbasis voor de stad.

Voorzieningen

Qua voorzieningen biedt het hotel alles wat je van een viersterrenhotel mag verwachten. Zo heeft het hotel parkeermogelijkheden (overigens wel tegen betaling). In het hotel maak je verder gratis gebruik van internet. Drankjes kun je doen in de (ietwat kleine) bar. Bezoek je het hotel in de zomermaanden? Dan kun je gebruik maken van het seizoensgebonden zwembad.

Kamers

Het hotel biedt verschillende soorten kamers. Zo is er voor elk budget wat wils. De meest eenvoudige kamers, de Economy en Standard, zijn overigens al van alle gemakken voorzien. Wil je wat meer ruimte of andere extra’s (bijvoorbeeld een balkon of een apart woongedeelte) is dit ook mogelijk en kun je kiezen uit een Terrace, Premium of Duplex room. Wil je echt uitpakken? Kies dan voor de Suite.

https://www.reisguide.nl/wp-content/uploads/2018/04/Hotel-One-Shot-Palacio-Conde-de-Torrejon.jpg

Een Standard Room

Yay or nay?

Het hotel is relatief nieuw, prachtig ingericht en ligt in het centrum van Sevilla. Het personeel is vriendelijk en zal ondanks het soms wat gebrekkige Engels er alles aan doen om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. Wat betreft de locatie zit je niet middenin de drukte van het centrum, maar kun je dit wel te voet gemakkelijk opzoeken. Ben je op zoek naar een bijzonder hotel in het centrum van Sevilla zonder dat je hier de hoofdprijs voor wilt betalen? Check dan zeker hier in voor een paar nachtjes.

>> Bekijk actuele prijzen en beschikbaarheid van het Hotel One Shot Palacio Conde de Torrejon hier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.