Nederland

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott

Hotel Nassau in Breda staat garant voor een unieke overnachting in eigen land. Gevestigd in een historisch pand beleef je hier een nacht om nooit te vergeten. Het hotel is van alle gemakken voorzien en bevindt zich middenin het centrum van een van Nederlands meest bruisende steden: Breda. Ben je nog op zoek naar een verblijf in deze stad? Maak dan gauw kennis met deze bijzondere accommodatie.

Locatie van het hotel

Hotel Nassau ligt in hartje Breda. Het bijzondere is dat het hotel is gevestigd in een historisch gebouw. Of eigenlijk gebouwen, aangezien het hotel uit totaal vijf verschillende gebouwen bestaat.

Voorzieningen

Het bijzondere aan Hotel Nassau in Breda is dat het hotel uit verschillende monumenten bestaat.

 

 

Kamers

Wie wilt overnachten in Hotel Nassau in Breda heeft de keuze uit vier kamertypes. Ongeacht het soort dat je kiest zul je altijd profiteren van luxe. Zo zijn alle kamers van comfortabele bedden en moderne badkamers inclusief toiletartikelen voorzien. Internetten kan middels de snelle gratis wifi verbinding en een flatscreen televisie is ook in elke kamer aanwezig.

Yay or nay?

 

 

Afhankelijk van de reisperiode kun je een kamer boeken vanaf €72 per nacht. Meer informatie vind je op de eigen website van Hotel Nassau in Breda.

No Comments

    Leave a Reply