Park Hyatt Dubai

Op een steenworp van het vliegveld van Dubai overnachten en tegelijkertijd baden in alle luxe die je je maar kunt wensen? Park Hyatt Dubai it is! Dit hotel gelegen aan de Dubai Creek is van werkelijk alle gemakken voorzien.

Locatie Park Hyatt Dubai

Park Hyatt Dubai ligt aan de Dubai Creek. Deze rivier verdeelt het centrum van Dubai in de wijken Deira en Bur Dubai. Het hotel ligt op circa 10 minuten rijden van het vliegveld van Dubai (DXB) en verleent zich hierdoor uitstekend als hotel wanneer je een 1 of 2 daagse stop hebt maar niet in een airport hotel wil overnachten. Het hotel ligt verder erg centraal om de rest van de stad te verkennen: in circa 15 minuten kun je zowel Deira als Downtown bereiken.

Voorzieningen

Aan voorzieningen in het Park Hyatt Dubai geen gebrek. Zo beschikt het hotel over een zwembad omringd door palmbomen waardoor je je echt even in een andere wereld waant. Ook is er een spa waar je kunt genieten van een van de vele behandelingen. Eten doe je in een van de restaurants die het hotel rijk is. Liever op de sportieve tour?  Sla dan je slag op de 18 holes golfbaan.

park-hyatt-dubai

Luieren aan het zwembad van het Park Hyatt hotel

Kamers

De kamers in het hotel kennen een hoge standaard. Er kan gekozen worden uit twee types, namelijk kamers en suites.

Yay or nay?

Dubai barst van de hotels. De een nog luxer, groter of een betere locatie dan de ander. Dit maakt het vinden van een geschikt hotel in Dubai niet altijd even gemakkelijk. Voor iedereen die centraal maar toch dicht in de buurt van het vliegveld wilt verblijven en daarbij ook nog eens graag geniet van een nodige portie luxe, is het Park Hyatt Dubai een echte aanrader. Aan luxe geen gebrek! De locatie nodigt je uit om de stad te gaan verkennen terwijl je ook weer in no time met je koffers op het vliegveld staat.

>> Bekijk actuele prijzen en beschikbaarheid van het Park Hyatt Dubai hotel hier.

Disclaimer
Deze review betreft geen betaalde samenwerking. Alle informatie is gebaseerd op onze eigen eerlijke mening. Wel bevat de pagina affiliate links. Wanneer je via deze links een boeking doet, ontvangen wij hierover een kleine commissie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.