Papagayo Beach Resort, Curacao

Gelegen op een van de mooiste locaties van Curacao is het Papagayo Beach Resort dé perfecte getaway voor gezinnen die zichzelf willen trakteren op een portie luxe en ontspanning. Het rustige maar toch centraal gelegen resort bestaat uit luxe villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Lees je mee wat dit resort jou allemaal te bieden heeft?

Locatie Papagayo Beach Resort

Papagayo Beach Resort ligt in Jan Thiel, gelegen in het zuiden op Curacao.

In deze badplaats heb je de regie helemaal zelf in handen; op de resorts in Jan Thiel heerst veelal een oase aan rust terwijl je in de nabije buurt ook genoeg vertier kunt opzoeken.

Zo is er ’s avonds vaak live muziek en kun je aanschuiven bij een van de vier restaurants die Jan Thiel rijk is. Verder dient Jan Thiel als goede uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar wat rustigere stranden op Curaçao.

Voorzieningen

Nabij het resort is de Papagayo Beach Club te vinden. De ligbedjes van deze beachclub zijn gratis toegankelijk voor gasten van het resort of het hotel. De beachclub beschikt over een heerlijke infinity pool en restaurant. Er hangt een ongedwongen, ontspannen sfeer. Behalve de Beachclub ligt Papagayo Beach Plaza ook bij de villa’s om de hoek. Papagayo Beach Plaza bestaat uit verschillende restaurants en winkeltjes waar je zeven dagen per week terecht kunt.

Villa’s

Alle villa’s op het Papagayo Beach Resort zijn met airconditioning uitgerust (daar ga je blij mee zijn op het altijd broeierige Curacao). Tevens beschikken alle villa’s over een compleet uitgeruste keuken.

Het resort biedt 2- en 3-kamervilla’s aan, geschikt voor 5 tot 6 personen. Voor wie echt wilt uitpakken is er altijd nog de Royal Suite villa, die met een privé zwembad onderdak biedt voor maximaal 8 personen.

Yay or nay?

Papagayo Beach Resort is een heerlijk familie resort dat van alle gemakken is voorzien. De villa’s zelf bieden alle comfort en ruimte voor max. 5-8 personen. De beachclub met zwembad en restaurant ligt op een koprol afstand waardoor je alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie binnen handbereik hebt. Tel daarbij het tropische klimaat van Curacao op en je hebt een allround bestemming voor jou en je gezin. Reis je met alleen je vriend of vriendin en is een complete villa jullie wat teveel? Dan kan het Papagayo Beach Hotel uitkomst bieden.

>> Bekijk actuele prijzen en beschikbaarheid van het Papagayo Beach Resort hier.

Disclaimer
Deze review betreft geen betaalde samenwerking. Alle informatie is gebaseerd op onze eigen eerlijke mening. Wel bevat de pagina affiliate links. Wanneer je via deze links een boeking doet, ontvangen wij hierover een kleine commissie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.