Welke inentingen voor Dubai heb je nodig?

Je vakantie naar Dubai is geboekt dus de voorpret en het aftellen kan nu echt beginnen! Maar lees je behalve over de bezienswaardigheden van Dubai of talloze stranden ook over serieuze zaken als vaccinaties? Grote kans dat je dit in je voorbereiding vergeet. Zeker bij een bestemming als Dubai, waarbij het misschien twijfelachtig is of je je wel of niet moet laten vaccineren, vergeten mensen zich vooraf hierover te informeren. Wij vertellen je daarom welke inentingen voor Dubai worden geadviseerd, zodat jij met een gerust hart op vakantie kunt.

Op zoek naar de beste deals voor Dubai? Tips van Reisguide:
>>
Vliegtickets: KLM en Transavia
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI 

Welke inentingen voor Dubai zijn verplicht?

Er gelden voor Dubai geen verplichte inentingen. Dit houdt simpelweg in dat je niet geweigerd kunt worden bij de grens wanneer je niet beschikt over bepaalde inentingen of vaccinaties. Maar dat het niet verplicht is, wil niet zeggen dat je dit artikel direct kunt wegklikken. Er zijn namelijk wel een aantal inentingen die geadviseerd worden. Je doet jezelf er dan ook verstandig aan om je alsnog te laten inenten wanneer je naar Dubai gaat.

Aanbevolen inentingen Dubai

De volgende inentingen zijn aanbevolen wanneer je naar Dubai gaat:

DTP

Een DTP vaccinatie wordt voor alle reizigers naar Dubai geadviseerd. Het maakt hiervoor niet uit of je slechts enkele dagen of voor een langere periode in Dubai verblijft.

Hepatitis A

Een Hepatitis A vaccinatie wordt voor alle reizigers naar Dubai geadviseerd. Het maakt hiervoor niet uit of je slechts enkele dagen of voor een langere periode in Dubai verblijft.

Aanbevolen inentingen wanneer je langer dan 3 maanden naar Dubai gaat

Vertrek je voor een periode langer dan drie maanden naar Dubai? Dan worden behalve DTP en Hepatitis A ook Hepatitis B en Rabiës aanbevolen.

Praktische informatie Dubai
Vliegduur: Circa 7 uur
Luchthaven: Dubai International Airport (DXB)
Valuta: Dubai Dirham
Tijdzone: 2 uur (zomertijd) of 3 uur (wintertijd) later dan in Nederland
Vliegtickets: KLM en Transavia
Vliegtickets vergelijken: Kayak
Accommodaties: Booking.com
Pakketreizen: TUI 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Booking.com
Reisguide.nl is dé Nederlandse online reisguide waar je je laat inspireren voor je volgende vakantie. Wekelijks lees je hier alles over de nét iets rustigere plekjes met vaak een vleugje luxe in zowel binnen- als buitenland. Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Stuur gerust een berichtje naar info@reisguide.nl.