Skiën in de woestijn: maak kennis met de Ski Dubai, de indoor skihal van Dubai

Skiën in een woestijn klinkt misschien allesbehalve logisch. Toch kan het de realiteit zijn tijdens een vakantie in Dubai. In een van de grootste winkelcentra van Dubai, de Mall of Emirates, zit namelijk een skihal. De skihal luistert naar de naam Ski Dubai en een uitje hier naartoe is perfect voor mensen die de hitte van de woestijnstad tijdelijk willen ontvluchten óf gewoon dol zijn op wintersport en andere winterse activiteiten.


Ski Dubai

Ski Dubai is niet zomaar een bescheiden hal. De indoorskihal heeft in totaal een oppervlakte van maar liefst 22.500 vierkante meter en is hiermee een serieuze attractie om te bezoeken tijdens je vakantie in Dubai. Het hele jaar door kun je in de hal terecht, dat onderdeel is van de Mall of Emirates, een van de grootste winkelcentra ter wereld.

Ski Dubai beschikt over in totaal 5 skipistes die variëren van niveau. Hierdoor is een uitje naar Ski Dubai voor zowel beginners als meer gevorderden en van kids tot volwassenen een goed idee. Het stopt overigens niet alleen bij skien en snowboarden, want aan de piste zit een heus park waar je onder andere kunt sleeen, rodelen en andere winteres activiteiten kunt ondernemen. Ook voor de minder ervaren skier of snowboarder is hier dus genoeg te doen.


Waar kun je skiën in Dubai?

Skien in Dubai kan dus in Ski Dubai. Dit kan het hele jaar door en een bezoek aan Ski Dubai is daarmee een perfect uitje tijdens je vakantie in Dubai.


Wat kost skiën in Dubai?

De meest actuele informatie over wat het kost om te skien in Dubai vind je op de website van Ski Dubai.

Goed voorbereid op reis naar Dubai

Vliegtickets

Pakketreizen

TUI & Sunweb

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen

Shop je reisartikelen bij onze partners

ReizenReizen