beachclubs-bali

Beachclubs op Bali wanneer je op zoek bent naar rust

Bali is hip, hot & happening. Maar, voor wie de verkeerde plekken uitkiest, ook erg toeristisch vol extreme drukte en ordinaire badplaatsen als je het ons vraagt. Ditzelfde geldt ook wanneer je een beachclub op Bali wilt bezoeken. Zo zijn er veel tenten waar de hele dag harde muziek uit de speakers pompt en mensen zich massaal lam zuipen. Prima als je daar naar opzoek bent, maar dat is eerlijk gezegd niet helemaal ons ding. Gelukkig zijn er ook rustigere alternatieven, al moet je hier misschien wel wat meer naar zoeken. Wij delen daarom alvast 3 rustige beachclubs op Bali.

VLIEG NAAR BALI

KLM

PAKKETREIZEN NAAR BALI

TUI

VERGELIJK VLIEGTICKETS

Cheaptickets en Kayak

ACCOMMODATIES

Booking.com

Allereerst is het goed om te weten hoe beachclubs op Bali werken. Het is namelijk gebruikelijk op Bali om per persoon entree te betalen, dat vervolgens aan het einde van de dag met je rekening wordt verrekend. Kijk dus niet raar op als je ergens niet gratis naar binnen kan maar informeer wel even goed wat de voorwaarden zijn. Zo kan het ook nog verschillen of je toegang hebt tot een strandbedje of dat je bijvoorbeeld ook gebruik mag maken van faciliteiten als het zwembad. Zeker wanneer een beachclub op Bali onderdeel is van een hotel, kan het zijn dat je (extra) moet betalen voor het zwembad. De prijzen kunnen erg wisselen en ook vrij hoog oplopen, dus informeer eerst goed.

1. Karma Beach Club

Karma Beach Club Bali is een prachtige, afgelegen beachclub op Bali. De strandtent hoort namelijk bij het Karma Kandara hotel maar om er te komen moet je met een lift naar beneden. Ook wanneer je niet in het hotel overnacht kun je hier dus naartoe gaan, al zul je dan wel entree moeten betalen. Dit bedrag wordt vervolgens (deels) verrekend met het eten en drinken dat je er besteld. Behalve ultiem ontspannen kun je hier ook wat actie ondernemen, zo kun je er bijvoorbeeld paddlen of kayaken. Liever lui dan moe? Neem dan een overheerlijke massage in de spa. ‘s Avonds draaien er regelmatig djs of vinden er andere evenementen plaats en verandert deze beachclub op Bali langzaamaan in een club.
Website: https://karmagroup.com/karma-beach/

2. COMO Beach Club

COMO Beach Club is een heerlijke beachclub op Bali en is onderdeel van het Como Uma Canggu resort. De COMO Beach Club kijkt uit op het prachtige Echo Beach en is een heerlijke plek voor een dag ontspanning. Schuif aan voor ontbijt en/of lunch en neem vervolgens een duik in het zwembad. ‘s Avonds is het hier overigens ook goed toeven, want de cocktails hier zijn heel erg goed.Website: https://www.comohotels.com/en/umacanggu/dining/como-beach-club

3. The Lawn

Ooit gestart als simpel grasveldje waar enkele drankjes werden verkocht (vandaar ook de naam..) is het vandaag de dag uitgegroeid tot echte beachclub op Bali. Een hippe plek maar zeker niet over de top. Wanneer je een bedje wilt huren geldt er wel een minimum spend, al valt deze reuze mee als je het vergelijkt met andere tenten.

4. El Kabron

Kan je wat luxe wel waarderen? Dan is El Kabron de beachclub op Bali voor jou. El Kabron bestaat uit een restaurant met infinity pool vanwaar je prachtig uitzicht hebt op Dreambeach. El Kabron straalt een en al luxe uit en vanwege de kleinschaligheid zal het hier ook nooit schreeuwerig druk zijn. Bij El Kabron betaal je geen entree mits je plaats neemt op een van de normale zitjes. Wanneer je gebruik wil maken van het zwembad (incl handdoeken en een glas Moet Chandon champagne) geldt er wel een minimum besteding. Je zit hier overigens niet met je voeten in het zand, want El Kabron is op een klif gebouwd.
Website: https://elkabron.com/

Hoewel je natuurlijk bij de beachclubs op Bali zelf goed kunt eten en drinken, kun je er ook voor kiezen om er enkel te loungen of een drankje te doen en ergens anders te gaan eten. Waar je dat dan het beste doet? Check hier de lekkerste culinaire hotspots van Bali.

You might also like