vliegen-naar-bali

Vliegen naar Bali: info over vliegtickets, de luchthaven van Denpasar (DPS) en meer

Of je nou op zoek bent naar avontuur, ontspanning of culturele verrijking, Bali biedt voor ieder wat wils. Niet zo gek dus dat het eiland jaarlijks door een paar miljoen toeristen wordt bezocht. Ben jij er daar een van? Dan is de kans groot dat je gaat vliegen naar Bali. In dit artikel delen we alles wat je moet weten om je reis naar Bali soepel te laten lopen.

VLIEG NAAR BALI

KLM

PAKKETREIZEN NAAR BALI

TUI

VERGELIJK VLIEGTICKETS

Cheaptickets en Kayak

ACCOMMODATIES

Booking.com

Het vliegveld van Bali: Ngurah Rai International Airport (DPS)

Het vliegveld van Bali, officieel bekend als Ngurah Rai International Airport (DPS), ligt in het zuiden van het eiland, dicht bij de hoofdstad Denpasar. Het is het op één na drukste vliegveld van Indonesië en dient als de belangrijkste toegangspoort voor internationale bezoekers aan Bali. Ga je zoeken naar voordelige vliegtickets naar Bali? Kijk dan dus voor vluchten naar Denpasar bij bijvoorbeeld KLM.

Vliegtickets naar Bali boeken

De zoektocht naar vliegtickets naar Bali kan overweldigend zijn. Het is een behoorlijk eind vliegen en daarnaast heb je de keuze uit veel verschillende luchtvaartmaatschappijen. Ook kunnen de prijzen – afhankelijk van de periode dat je wil gaan – hoog oplopen. Echter, met enige flexibiliteit en vroegtijdige planning, kunt je ook zomaar stuiten op aantrekkelijke deals. Verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen bieden directe vluchten of vluchten met één tussenstop naar Bali. We raden je aan om vliegtickets ruim van tevoren te boeken, vooral als je van plan bent om tijdens het hoogseizoen (juli-augustus en eind december-begin januari) te reizen. Vergelijkingssites voor vliegtickets zoals Cheaptickets kunnen je helpen om de beste prijzen en routes te vinden.

Tips voor vliegen naar Bali

  • Overweeg een langere tussenstop in steden zoals Singapore, Kuala Lumpur of Jakarta. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kost dit niks extra.
  • Controleer de visumvereisten voor Indonesië; veel nationaliteiten kunnen bij aankomst een visumvrijstelling of visum bij aankomst krijgen.
  • Wil je graag rechtstreeks vliegen? Kijk dan voor vliegtickets naar Bali bij KLM. Je hebt een tussenstop in Singapore maar vliegt daarna wel direct door naar Denpasar.
  • Houd rekening met het klimaat van Bali bij het plannen van uw reis. Het droge seizoen (april tot september) is ideaal voor strandvakanties en buitenactiviteiten.

Vliegen naar Bali is de start van een onvergetelijke vakantie op een eiland dat bekend staat om zijn vriendelijke bevolking, spirituele sfeer en natuurlijke schoonheid. Met de juiste voorbereiding en een beetje onderzoek kun je genieten van alles wat Bali te bieden heeft, zonder stress. Begin met het plannen van je reis en ervaar zelf waarom Bali zo’n geliefd eiland is.

You might also like