vliegen-naar-chalkidiki

Vliegen naar Chalkidiki: info over vliegtickets naar Thessaloniki (SKG)

Chalkidiki is een alternatief voor wie wel naar Griekenland wil gaan maar de populaire Griekse eilanden wil overslaan. Deze prachtige regio, gelegen in het noordoostelijke deel van Griekenland, is een ideale bestemming voor zowel avonturiers als rustzoekers. Maar hoe kom je er eigenlijk? En kan je vliegen naar Chalkidiki? Samen duiken we in alles wat je moet weten over vliegen naar Chalkidiki. Inclusief vliegtickets en informatie over het dichtstbijzijnde vliegveld.

VLIEG NAAR CHALKIDIKI

Transavia

PAKKETREIZEN

TUI, Eliza was Here en Sunweb

VERGELIJK VLIEGTICKETS

Cheaptickets en Kayak

ACCOMMODATIES

Booking.com

Vliegtickets naar Chalkidiki

Het plannen van je vlucht naar Chalkidiki begint natuurlijk met het vinden van het juiste vliegticket. Belangrijk om te weten is dat Chalkidiki zelf geen eigen vliegveld heeft. Toch kun je deze bestemming gewoon per vliegtuig bereiken. Je vliegt hiervoor namelijk naar het vliegveld van Thessaloniki, ook bekend als Makedonia Airport (SKG). Vanaf het vliegveld is het slechts een uur rijden van de eerste ‘vinger’ van Chalkidiki. De nabijheid van het vliegveld van Thessaloniki maakt het reizen comfortabel en efficiënt.

Vliegtickets naar Thessaloniki zijn ruim beschikbaar vanuit verschillende Europese steden. Afhankelijk van waar je vandaan vliegt, kun je kiezen voor een directe vlucht vanaf bijvoorbeeld Schiphol met Transavia. In sommige gevallen kan het goedkoper zijn om een vlucht met een overstap te boeken. Wanneer je de goedkoopste opties wil vergelijken kun je terecht bij bijvoorbeeld Cheaptickets. We raden je in ieder geval aan om je vliegtickets ruim van tevoren te boeken, zeker in het hoogseizoen.

Het vliegveld van Chalkidiki – Thessaloniki (SKG)

Het vliegveld is goed uitgerust met faciliteiten zoals autoverhuurbedrijven, taxidiensten en openbaar vervoer opties om je reis naar je eindbestemming in Chalkidiki zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onze tip: ga een auto huren voor maximale vrijheid en om de schoonheid van Chalkidiki op je eigen tempo te verkennen.

Vliegen naar Chalkidiki is de eerste stap op weg naar een onvergetelijke vakantie in een van de meest pittoreske regio’s van Griekenland. Met een beetje planning en de juiste informatie over vliegtickets en het vliegveld van Thessaloniki, ben je goed op weg naar een zorgeloze vakantie.