Vliegtijd naar Zakynthos: Hoe lang duurt het om naar dit Griekse eiland te vliegen?

Zakynthos, een betoverend Grieks eiland in de Ionische Zee, staat bekend om zijn adembenemende stranden, kristalhelder water en schilderachtige landschappen. Als je van plan bent om een vakantie naar dit paradijselijke eiland te boeken, vraag je je misschien af hoelang het vliegen is naar Zakynthos.

VLIEGTICKETS NAAR ZAKYNTHOS

Transavia en TUI

PAKKETREIZEN NAAR ZAKYNTHOS

TUI, Eliza was Here en Sunweb

VERGELIJK VLIEGTICKETS

Cheaptickets en Kayak

ACCOMMODATIES

Booking.com

Vliegtijd naar Zakynthos vanuit Amsterdam

De meeste vluchten naar Zakynthos vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol Airport.

De directe vliegtijd van Amsterdam naar Zakynthos bedraagt gemiddeld ongeveer 3 uur. Het is belangrijk om te weten dat de vliegtijd kan variëren afhankelijk van factoren zoals weersomstandigheden en vliegroutes.

Rotterdam en Eindhoven

Ook vanuit Rotterdam en Eindhoven kun je naar Zakynthos vliegen. De vliegtijd vanuit Rotterdam is ongeveer gelijk als vanuit Amsterdam.

Hoelang het vliegen naar Zakynthos vanuit andere Europese steden is, hangt af van je vertreklocatie en of je een directe vlucht hebt of een tussenstop maakt. Over het algemeen kun je rekenen op een vliegtijd tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van de route en het type vlucht.

Vliegtickets naar Zakynthos

Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Zakynthos. De hoeveelheid vluchten verschilt wel per seizoen. Zo kun je in het laagseizoen minder vaak per week naar Zakynthos vliegen dan in het hoogseizoen. Ticketprijzen varieren ook sterk, waarbij over het algemeen geldt dat hoe eerder je boekt hoe lager de ticketprijs is.

Ga op reis met Eliza was Here

TUI, dé Griekenland aanbieder

Griekenland deals van Sunweb

Picture of Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Meer artikelen over Griekenland