ramen-restaurants-amsterdam

5x hier eet je de beste ramen in Amsterdam

Ramen is hot. Deze Japanse noedelsoep, waar ontzettend veel variaties op bestaan, staat bij veel eettentjes inmiddels op het menu. Ook in Amsterdam schieten de adresjes waar je dit Japanse gerecht kunt eten als paddestoelen uit de lucht. Wij delen 8 tips voor je waar je de beste ramen in Amsterdam eet. 

1. Tokyo Ramen Takeichi

Bij Tokyo Ramen Takeichi staan er verschillende ramen soepen op het menu, allen gemaakt op basis van kippenbouillon. De Spicy Ramen is hier het meest populair en wij snappen wel waarom.
Adres: Vijzelstraat 135, Amstelveenseweg 83H (Amsterdam) en Stadsplein 19 (Amstelveen)Website

2. Ramen-ya

Toegegeven, het is even zoeken. Ramen-ya zit namelijk verstopt in een kelder op de Wallen maar is absoluut een bezoekje waard. Een plekje waar je wat ons betreft een van de beste ramen van Amsterdam eet. Kies uit de Hakata, Chicken Sesame of The Veggie als basis soep en vul ‘m aan met toppings naar keuze.
Adres: Oudezijds Voorburgwal 236Website

3. Sapporo Ramen Sora

Bij Sapporo Ramen Sora eet je stevige noedels geïmporteerd uit – je raadt het al – Sapporo. Behalve ramen eet je hier ook lekkere bijgerechtjes als gyoza’s en teriyaki chicken. De vestiging op de Ceintuurbaan 49H vinden wij meer geschikt voor afhaal, wanneer je ook wilt zitten kun je beter naar de Albert Cuyp.
Adres: Ceintuurbaan 49H, Albert Cuypstraat 210 & Marcopolostraat 223H Website

4. Fou Fow Ramen

Dat Fou Fow Ramen inmiddels 3 vestigingen rijk is, is natuurlijk niet voor niets. Je hebt hier de keuze uit maar liefst 6 soorten bouillon. Ook lekker: de verschillende bijgerechtjes die op de kaart staan. Smullen maar!
Adres: Van Woustraat 3 & Elandsgracht 2AWebsite

5. Umaimon

Gelegen aan het Leidseplein verwacht je misschien niet dat je hier een van de beste ramen van Amsterdam kunt eten, maar het tegendeel is toch echt waar. De keuze is hier lekker uitgebreid, waardoor er voor ieder wat wils is.
Adres: Korte Leidsedwarsstraat 51 Website

You might also like