restaurants-depijp-amsterdam

8x de leukste restaurants in De Pijp

Lekker eten kun je zeker weten in onze hoofdstad. Amsterdam is talloze leuke wijken rijk, waar je met een hongerige maag terecht kunt. Zo ook in de Amsterdamse Pijp. Of je nu uitgebreid wilt dineren, toe bent aan een snelle hap of gezellig lang wilt tafelen met je vriend of vriendin: wij hebben 8 leuke (en lekkere) restaurants in de Pijp voor je opgesomd. Eet smakelijk! 

1. Boca’s Park

Boca’s Park ligt tegenover het Sarphatipark en is een perfect adresje voor een gezellige avond met vrienden. Op het menu staan namelijk verschillende boca’s en plateaus, die je met de hele tafel kunt delen. Leuk dus om verschillende plateaus te bestellen en zoveel mogelijk verschillende gerechtjes te proeven.

Adres: Sarphatipark 4Website

2. De Pizzakamer

De Pizzakamer is een van de restaurants in de Pijp waar ze wel verstand hebben van het bakken van een goede pizza. Een dunne bodem, goed belegd en gebakken in een traditionele houtoven. Groot is het er overigens niet, dus reserveer tijdig een plekje.

Adres: Tweede van der Helststraat 16Website

3. The Butcher

Trek in een goede burger? Ga dan naar The Butcher op de Albert Cuyp. Kies de burger van jouw voorkeur en verrijk ‘m vervolgens met toppings naar keuze. Bestel er ook zeker de Butcher fries of Sweet Potato fries bij, want die stellen je niet teleur.

Adres: Albert Cuypstraat 129 Website

4. De Japanner

Bij De Japanner kun je terecht voor kleine, Japanse gerechtjes die je samen kunt delen. Vergeet wanneer je wat langer blijft hangen ook zeker geen cocktail te bestellen, want ook die smaken hier erg goed.

Adres: Albert Cuypstraat 228 & Bilderdijkstraat 203Website

5. Cannibale Royale

De gerechten van Cannibale Royale komen veelal van de houtskoolgrill en dat proef je. Geen ingewikkeld gedoe maar gewoon een goed stuk vlees. Vooral de spareribs en altijd knapperige zoete aardappelfrietjes zijn hier favoriet.

Adres: – Website

6. Bulls and Dogs

Bij Bulls and Dogs draait alles om hotdogs. Dit restaurant in de Pijp serveert behalve de klassieke variant, ook genoeg variaties die je kunt proberen. Wil je iets anders? Ook de burgers smaken hier erg goed. Drink er een heuse freakalicious milkshake bij; succes gegarandeerd.
Adres: Van Woustraat 58Website

7. Mana Mana

Ben je toe aan een andere keuken dan normaal? Bij Mana Mana geniet je van overheerlijke gerechtjes uit de Israelische keuken. Bijna alles wat geserveerd wordt is vegetarisch of zelfs vegan. De geroosterde bloemkool, hummus, aubergine.. alles smaakt hier top.

Adres: Eerste Jan Steenstraat 85Website

You might also like