strandtenten-egmond-aan-zee

Dit zijn de fijnste strandtenten van Egmond aan Zee

Wil je lekker uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust? Maar heb je Noordwijk, Bloemendaal en Katwijk wel gezien? Misschien is Egmond aan Zee dan wel het overwegen waard. Ooit begonnen als klein vissersdorpje maar vandaag de dag een gezellige badplaats voor families en liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen. En omdat er tussen alle activiteiten door ook ontspannen moet worden, hebben wij onze favoriete strandtenten van Egmond aan Zee voor je opgesomd. 

1. De Zilvermeeuw

De Zilivermeeuw is een paar jaar terug uitgeroepen tot beste strandpaviljoen van Nederland en dat is natuurlijk niet voor niets. Elke dag vanaf 10 uur kun je hier al terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Er wordt gewerkt met veelal streekproducten en omdat de kaart zo uitgebreid is, is er voor ieder wat wils.
Meer info & menukaart: Website

2. Nautilus aan Zee

Het voormalige strandpaviljoen De Schelp is in 2018 omgetoverd tot wat vandaag de dag Nautilus aan Zee is. Nautilus is een laagdrempelige en gastvrije plek om naartoe te gaan. Er is een groot buitenterras maar bij minder weer is het binnen ook goed toeven.
Meer info & menukaart: Website

3. Evi Beach

Bij Evi Beach kun je het hele jaar door terecht. Gelegen in het noordelijkse puntje op het strand en daardoor iets meer afgelegen dan de andere strandtenten van Egmond aan Zee. Maar daardoor zeker geen mindere aanrader! Dankzij het zandterras zit je hier letterlijk met je voeten in het zand. Neem daar plaats voor een welverdiende lunch of neem plaats op een van de strandbedjes en kom echt even helemaal tot rust.
Meer info & menukaart: Website

4. De Zeester Bad Noord

Vanwege de kindvriendelijkheid van De Zeester is deze strandtent in Egmond aan Zee een ideale plek voor families. Prima eten, niet teveel poespas maar gewoon lekker eten met het hele gezin.

5. ’t Zeepaardje

Tot slot mag ‘t Zeepaardje niet ontbreken als je het hebt over de fijnste strandtenten van Egmond aan Zee. De uitstraling moet je een beetje voor lief nemen want ietwat klassiek en gedateerd is het wel, maar dat doet zeker niet ten onder aan het eten dat hier geserveerd wordt.

You might also like