strandtenten-katwijk

8x de fijnste strandtenten van Katwijk

Wil je lekker uitwaaien aan de Nederlandse kust maar zoek je een wat rustigere badplaats? Katwijk it is. Er zijn talloze strandtenten in Katwijk te vinden waar je neer kunt strijken voor een ontbijt, lunch of zelfs diner. Wij hebben de leukste voor je opgesomd.

1. Paal 14

Paal 14 is een gezellig strandpaviljoen gelegen aan het begin (of eind? Het is maar net hoe je het ziet) van het strand van Katwijk. Er hangt hier een gezellige sfeer en je kunt er de hele dag terecht van ontbijt en lunch tot borrel en diner.

2. Surf en Beach

Surf en Beach is een van de strandtenten van Katwijk waar je het hele jaar door terecht kunt. Ook ‘s winters dus, wanneer je wilt opwarmen met een warme choco. Met het eten zit het hier ook wel snor. Surf en Beach heeft een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils.

3. Beachhouse Key West

Beachhouse Key West is een gezellige strandtent in Katwijk waar jong en oud de hele dag terecht kan. De combinatie van de sfeer, het eten en de muziek die door de speakers pompt maakt het ernaar dat je het gevoel hebt echt even op vakantie te zijn. Beachhouse Key West beschikt verder over 6 strandhuisjes waar je kunt overnachten.

4. Het Strand

Bij Het Strand kun je het hele jaar door terecht voor lunch en diner terwijl je uitkijkt op zee. Op de kaart staan gerechten gemaakt van pure, eerlijke ingredienten want dat is waar het bij Het Strand om draait.

5. Zand

Zand is een strandtent in Katwijk met ontzettend veel mogelijkheden.

6. Zilt

Bij Zilt kun je de hele dag terecht voor een lekker ontbijtje, stevige lunch, lekkere borrel of een uitgebreid diner. De kaart is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Ook leuk: de high wine. Bestaande uit 4 glazen wijn en bijpassende gerechtjes. En dat terwijl je uitkijkt op het strand.

7. KW106

Trek in vis? Zet dan koers richting KW106, het visrestaurant van Katwijk. Vanaf 10:00 kun je hier al terecht voor een goede kop koffie en vanaf 11:30 kun je aanschuiven voor de lunch.

8. SandCbar

Bij SandCbar hangt er een lekkere ongedwongen, gezellige sfeer terwijl er op de achtergrond relaxte muziek uit de speakers komt. De kaart is lekker uiteenlopend van salade, soepen en pokebowls tot een entrecote of clubsandwich. Precies waar je zin in hebt als je wilt lunchen op het strand.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *