beste-terrassen-amsterdam

Proost: hier vind je de 8 beste terrassen van Amsterdam

Kriebelt het bij jou ook zodra de eerste zonnestralen hun intrede doen? Wij weten niet hoe snel we het terras op moeten. Maar ook wanneer de zon zich in Nederland niet laat zien kun je wat ons betreft prima het terras op (hallo heaters!). Wij hebben de beste terrassen van Amsterdam voor je verzameld zodat je wat inspiratie op kunt doen voor je volgende borrel. Proost!

De beste terrassen van Amsterdam Zuid

1. De Ysbreeker

Een kaart waar altijd genoeg lekkers op staat, goede bediening en een heel fijn plekje aan de Amstel. De Ysbreeker is een klassieker als je het ons vraagt.
Adres: Weesperzijde 43

2. Riva

Een tikkeltje chic is het bij Riva wel maar god wat zit je hier lekker op het terras aan de Amstel. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel en diner.
Adres: Amstelboulevard 1Website

3. The Harbour Club

Zien en gezien worden is het bij The Harbour Club wel, dus als je daar niet van houdt is dit misschien niet de plek voor jou. Wel heeft The Harbour Club in Zuid, onderdeel van het Apollo hotel, een fijn terras aan het water.
Adres: Apollolaan 2Website

De beste terrassen van Amsterdam Centrum

1. Hannekes Boom

Op een paar minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal, vind je Hannekes Boom. Met een groot terras en haven aan het water is het hier eigenlijk altijd wel goed toeven.
Adres: Dijksgracht 4DWebsite

2. De Waterkant

Zodra de eerste zonnestralen aantreden, stroomt het bij De Waterkant vol. Niet zo gek ook, want het is een plek waar je tot laat kunt genieten van de zon. Het concept van De Waterkant is geïnspireerd op Paramaribo. Gegarandeerd lekker eten en drinken, dus.
Adres: Marnixstraat 246Website

De beste terrassen van Amsterdam Oost

1. Dignita Hoftuin

Een geheim plekje dat inmiddels niet meer zo heel erg geheim is. Dignita telt inmiddels 3 locaties in Amsterdam, waarvan Hoftuin bij de Amsterdamse Hermitage onze favoriet is. Je kunt plaats nemen in het glazen restaurant of nog fijner, buiten op het terras.
Adres: Nieuwe Herengracht 18aWebsite

2. Brouwerij ‘t IJ

Ben je liefhebber van speciaalbiertjes? Zet dan koers richting Brouwerij ‘t IJ. Pal naast de brouwerij, in proeflokaal De Molen, kun je alle verschillende bieren proeven. In de zomer kun je plaats nemen op het grote terras met lange tafels, waardoor dit ook een geschikte plek is voor groepen.
Adres: Funenkade 7Website

3. Louie Louie

Tegenover het Tropenmuseum stuit je op Louie Louie. Hier kun je de hele dag terecht, wat in het voorjaar en in de zomer helemaal feest is vanwege het grote terras.
Adres: Linnaeusstraat 11Website

Wat is jouw favoriete terras van Amsterdam?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like