info@reisguide.nl

Carvoeiro Boardwalk: wandelen langs de kust van Carvoeiro

Het centraal gelegen Carvoeiro mag dan niet zo groot zijn, mooi is het er wel. Ook is er rondom dit stadje veel te zien en te doen, waardoor het tijdens je vakantie in de Algarve zeker wel een bezoek waard is. Als je besluit die kant op te gaan, sla dan in ieder geval niet de Carvoeiro Boardwalk over. Dit (korte) wandelpad neemt je mee langs de indrukwekkende kust waar de Algarve zo bekend om staat.Carvoeiro Boardwalk

De Carvoeiro Boardwalk is een houten wandelpad met een lengte van slechts 570 meter. Een echte wandeling kan je het daarom eigenlijk niet noemen. Toch is het wel zeker de moeite waard.

Allereerst omdat het een goed aangelegd houten wandelpad is wat daardoor ook goed met kinderen te bezoeken is. In tegenstelling tot andere wandelpaden in de Algarve waar je soms letterlijk over de rotsen klautert. Tegelijkertijd kun je hier wel de grillige kustlijn van de Algarve met eigen ogen aanschouwen. Tot slot is het pad goed te combineren met wat er in de omgeving te zien en te doen is, zoals Algar Seco of doorrijden naar Praia de Vale Centanes, het startpunt (of eindpunt) van de Seven Hanging Valleys Trail.


Route

Wanneer je de boardwalk wil bewandelen heb je eigenlijk wel een auto nodig om er te komen. Tenzij je in Carvoeiro zelf verblijft natuurlijk.

Boek voordelig bij TUI

Ga op reis met Eliza was Here

Unieke vakanties, weg van de massa

Portugal deals van Sunweb

Goedkope autohuur

Goed voorbereid op reis naar de Algarve

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Meer artikelen over de Algarve

Shop je reisartikelen bij onze partners

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen