Uitwaaien op Praia de Vale do Lobo: het strand van Vale do Lobo

De naam van dit strand verraadt al direct waar het ligt. Praia de Vale do Lobo is het strand dat direct aan het gelijknamige resort ligt. Het strand wordt omgeven door roodoranje kliffen waarboven je op een van de bekendste en mooiste golfbanen van Europa stuit.

VLIEG NAAR DE ALGARVE

Transavia

PAKKETREIZEN NAAR DE ALGARVE

TUI, Sunweb en Eliza was Here

VERGELIJK VLIEGTICKETS

Cheaptickets en Kayak

ACCOMMODATIES

Booking.com

Dit strand heeft alle ingredienten voor een geslaagde stranddag. Dit goed onderhouden zandstrand heeft een lengte van bijna 2 kilometer en is hierdoor lekker uitgestrekt. Ideaal ook om ’s ochtends je dag hier te starten met een verfrissende ochtendwandeling. Of maak er ’s avonds nog een wandeling terwijl je de zon langzaam in de zee ziet zakken.

Los van luieren op het strand valt er ook genoeg te ondernemen. Zo kun je er verschillende watersporten beoefenen. Bedjes en parasols zijn te huur en daarnaast kun je ook eten bestellen. Mocht je dit niet vanaf je strandbed willen doen, kun je direct achter het strand terecht op de zogeheten Praça, het centrale hart van Vale do Lobo waar je verschillende restaurants vindt 

Boek voordelig bij TUI

Ga op reis met Eliza was Here

Unieke vakanties, weg van de massa

Portugal deals van Sunweb

Goedkope autohuur

Voordelig vliegen naar Portugal

Picture of Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Meer artikelen over de Algarve