info@reisguide.nl

Quinta do Lago: luxe golfparadijs in de Algarve

Quinta do Lago is zonder twijfel de meest exclusieve bestemming van de Algarve. Samen met de omringende plaatsen Vale do Lobo en Vilamoura behoort QDL, zoals de plaats vaak wordt afgekort, tot de Gouden Driehoek van de Algarve. Liefhebbers van luxe, rust en comfort komen hier volledig aan hun trekken. Toch zullen ook actievelingen hun weg hiernaartoe weten te vinden. Dit alles heeft te maken met het feit dat het resort 3 prestigieuze golfbanen rijk is, die bekend staan als een van de beste van Europa.Golf

Hoewel je je maar al te goed terug kunt trekken op het luxe en rustige resort, is het beoefenen van golf voor velen de reden om dit gebied te bezoeken. QDL telt drie volwaardige 18 holes banen, namelijk Quinta do Lago North, Quinta do Lago South en Laranjal Golf Course.

Strand

Het strand is vanuit het resort eenvoudig te bereiken. Dit kan zowel te voet als per auto door de Avenida André Jordan – de hoofdweg die dwars door het resort loopt – af te rijden. Je rijdt vanzelf tegen een parkeerterrein aan waar je (tegen betaling) je auto kunt achterlaten. Je loopt dan niet direct het strand op. Praia da Quinta do Lago wordt namelijk gescheiden van de weg door het Ria Formosa natuurpark. Om die reden is er een houten vlonderpad aangelegd dat je kunt bewandelen. Let wel op, het pad heeft een lengte van 320 meter en is daarom niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Boek voordelig bij TUI

Ga op reis met Eliza was Here

Unieke vakanties, weg van de massa

Portugal deals van Sunweb

Goedkope autohuur

Goed voorbereid op reis naar de Algarve

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Meer artikelen over de Algarve

Shop je reisartikelen bij onze partners

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen