Reisadvies Bonaire: update en info

Laatste update: 16 december 2020

Wij snappen wel waarom Bonaire zo’n geliefde vakantiebestemming is. Behalve het aangename klimaat, dat ervoor zorgt dat je hier het gehele jaar terecht kunt, leent dit eiland zich ook perfect om watersporten te beoefenen. Kun je niet wachten om er weer naartoe te gaan? Wij praten je bij over het laatste actuele reisadvies voor Bonaire.

Actuele reisadvies voor Bonaire

Sinds 16 december 2020 is het reisadvies voor Bonaire helaas, in negatieve zin, weer aangepast. De kleurcode is namelijk veranderd van geel (let op: veiligheidsrisico’s) naar geel (alleen noodzakelijke reizen). Mocht je om strikt noodzakelijke redenen naar Bonaire moeten afreizen, houd dan rekening met de volgende zaken:

  • Alle reizigers van 13 jaar en ouder, moeten bij aankomst op Bonaire een negatieve uitslag kunnen overhandigen. De test mag maximaal 72 uur oud zijn.
  • Verder is het verplicht om (bij voorkeur minstens 48 uur voor vertrek) een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze gezondheidsverklaring moet je bij aankomst op het vliegveld kunnen overhandigen, op papier of digitaal. Klik hier voor de Nederlandse versie en hier voor de Engelse versie.

 

Praktische informatie Bonaire
Tijdsverschil: wintertijd -5 uur, zomertijd -6 uur
Vluchtduur: circa 10 uur
Vliegtickets: Vlieg direct naar Bonaire met KLM of TUI
Overnachten: TUI voor pakketreizen

No Comments Yet

Comments are closed