Divi Divi Air: eiland hoppen tussen de ABC eilanden

Divi Divi Air maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier te gaan eilandhoppen tussen Aruba, Bonaire en Curacao. De luchtvaartmaatschappij gaat inmiddels al heel wat jaren mee en wij vertellen je er meer over.

Op zoek naar de beste deals voor Curacao? Tips van Reisguide:
>> Vliegtickets: KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>>
Hotels: Booking.com
>>
Pakketreizen: TUI
>> Autohuur: Alamo of Sunnycars

Wat is Divi Divi Air?

Divi Divi Air is een kleine regionale luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Curacao. De airline voert inmiddels al 20 jaar vluchten uit tussen de verschillende ABC eilanden Aruba, Bonaire en Curacao.

Geschiedenis

De luchtvaartmaatschappij is in 2001 opgericht en een jaar later gestart het uitvoeren van vluchten. Allereerst ging het om vluchten tussen Bonaire en Curaçao, later is ook Aruba aan het netwerk toegevoegd.

Naam

De naam van de luchtvaartmaatschappij is een verwijzing naar de gelijknamige dividivi boom, die in het Caraïbische gebied veel voorkomt. 

Meer info en boeken: https://www.flydivi.com/

Praktische informatie Curacao
>> Vliegduur: Circa 9 uur
>> Luchthaven: Aeropuerto Hato (CUR)
>> Valuta: Antilliaanse Gulden
>> Tijdzone: 5 uur (wintertijd) of 6 uur (zomertijd) vroeger dan in Nederland
>> Vliegtickets: KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI
>> Autohuur: Alamo of Sunnycars

Booking.com
Reisguide.nl is dé Nederlandse online reisguide waar je je laat inspireren voor je volgende vakantie. Wekelijks lees je hier alles over de nét iets rustigere plekjes met vaak een vleugje luxe in zowel binnen- als buitenland. Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Stuur gerust een berichtje naar info@reisguide.nl.