Vliegtijd van Aruba naar Curacao: hoelang duurt de vlucht?

Het ene Caribische eiland is het andere niet en dit geldt ook voor de ABC eilanden. Hoewel ze op het eerste oog misschien hetzelfde lijken, verschillen de onderling wel degelijk. Wanneer je verschillende ABC eilanden met elkaar wil combineren, ben je helaas vooralsnog wel afhankelijk van het vliegtuig. Veerboten tussen de eilanden bestaan (nog) niet. Wanneer je reist met het vliegtuig betekent het wel dat de vliegtijd tussen Aruba en Curacao ontzettend kort is.

Op zoek naar de beste deals voor Curacao? Tips van Reisguide:
>> Vliegtickets: KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>>
Hotels: Booking.com
>>
Pakketreizen: TUI
>> Autohuur: Alamo of Sunnycars

 

Van Aruba naar Curacao

De vliegtijd van Aruba naar Curacao wanneer je rechtstreeks vliegt, bedraagt circa 30 minuten. Afhankelijk van de route die daadwerkelijk wordt gevlogen kan dit iets korter of langer zijn. Onderschat de kosten niet; voor een retourticket ben je zo circa € 200,- kwijt.

Wanneer je van plan bent om tussen de ABC eilanden te vliegen, kun je het beste vooraf goed research doen. Er gaan namelijk niet altijd rechtstreekse vluchten. Ook varieren de prijzen voor een ticket enorm.

Praktische informatie Curacao
>> Vliegduur: Circa 9 uur
>> Luchthaven: Aeropuerto Hato (CUR)
>> Valuta: Antilliaanse Gulden
>> Tijdzone: 5 uur (wintertijd) of 6 uur (zomertijd) vroeger dan in Nederland
>> Vliegtickets: KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI
>> Autohuur: Alamo of Sunnycars

Booking.com
Reisguide.nl is dé Nederlandse online reisguide waar je je laat inspireren voor je volgende vakantie. Wekelijks lees je hier alles over de nét iets rustigere plekjes met vaak een vleugje luxe in zowel binnen- als buitenland. Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Stuur gerust een berichtje naar info@reisguide.nl.