Vliegtijd van Aruba naar Curacao: hoelang duurt de vlucht?

Het ene Caribische eiland is het andere niet en dit geldt ook voor de ABC eilanden. Hoewel ze op het eerste oog misschien hetzelfde lijken, verschillen de onderling wel degelijk. Wanneer je verschillende ABC eilanden met elkaar wil combineren, ben je helaas vooralsnog wel afhankelijk van het vliegtuig. Veerboten tussen de eilanden bestaan (nog) niet. Wanneer je reist met het vliegtuig betekent het wel dat de vliegtijd tussen Aruba en Curacao ontzettend kort is.  

Van Aruba naar Curacao

De vliegtijd van Aruba naar Curacao wanneer je rechtstreeks vliegt, bedraagt circa 30 minuten. Afhankelijk van de route die daadwerkelijk wordt gevlogen kan dit iets korter of langer zijn. Onderschat de kosten niet; voor een retourticket ben je zo circa € 200,- kwijt.

Wanneer je van plan bent om tussen de ABC eilanden te vliegen, kun je het beste vooraf goed research doen. Er gaan namelijk niet altijd rechtstreekse vluchten. Ook varieren de prijzen voor een ticket enorm.

Curacao deals van TUI

Vliegen met KLM

Losse accommodaties

Booking.com

Goed voorbereid op reis naar Curacao

Vliegtickets

KLM & TUI

Pakketreizen

TUI

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Meer artikelen over Curacao

Shop je reisartikelen bij onze partners

ReizenReizen