READING

Hier kun je zwemmen met varkens op Curacao

Hier kun je zwemmen met varkens op Curacao

Waar menig toerist er vreemd van opkijkt, komen anderen er speciaal voor naar dit strand om er te zwemmen met varkens. Ja je leest het goed: zwemmen met varkens op Curacao is een ding. Op de Bahama’s is dit al langer populair. Enkele jaren geleden doken de eerste berichten op van deze mogelijkheid op Big Major Cay – tegenwoordig omgedoopt tot Pig Beach – op de Bahama’s en sindsdien is het razend populair. Maar wat velen niet weten, is dat je hiervoor niet perse naar de Bahama’s moet. Je kunt namelijk ook zwemmen met varkens op Curacao. Of eigenlijk moeten we zeggen, de beesten aanschouwen. Want de regels zijn op Curacao wel net iets anders.

Playa Porto Marie

Het is overigens niet zo dat je naar elk willekeurig strand op Curacao kunt gaan om de beesten te aanschouwen. Je doet dit enkel op Playa Porto Marie. Op dit strand leven namelijk twee varkens die hier heerlijk rustig rondlopen of verkoeling zoeken in de branding. Houd er daarom wel rekening mee dat voeren en/of aanraken strikt verboden is. Een leuk aanzicht is het in ieder geval wel. Ook levert het leuke foto’s op. Vergeleken met de Bahama’s is het dus wel anders. Er zwemmen er maar 2 rond, die je ook echt met rust moet laten. Op de Bahama’s kun je dichter in de buurt komen.

Enthousiast geworden? Check dan snel het actuele aanbod aan vakanties naar Curaçao en wie weet lig jij binnenkort wel op Playa Porto Marie.


RELATED POST

  1. mekk

    14 augustus

    Interessant

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door een reactie achter te laten ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.