Dit is de beste plek voor een foto van de Manhattan Bridge

De Manhattan Bridge is een grote hangbrug in New York die de stadsdelen Manhattan en Brooklyn met elkaar verbindt. De brug wordt, net als de Brooklyn Bridge, enorm vaak op de foto gezet. De vraag luidt dan ook regelmatig wat nu precies de beste plek is voor een foto van de Manhattan Bridge. Wij geven je het antwoord.

VLIEG NAAR NEW YORK

KLM

PAKKETREIZEN NAAR NEW YORK

TUI

VERGELIJK VLIEGTICKETS

Cheaptickets en Kayak

BOEK JE HOTEL

Booking.com

Grote kans is dat je niet precies weet waar je naartoe moet voor een foto van de Manhattan Bridge. Echter wanneer je zoekt op foto’s van de Manhattan Bridge, zul je ontdekken dat deze vrijwel altijd op dezelfde, bekende plek worden gemaakt. Ook in reclame campagnes van grote bedrijven komt deze locatie ontzettend vaak terug. We hebben het over de zogeheten Dumbo photo spot.

beste-plek-foto-manhattan bridge

Dumbo photo spot

De Dumbo photo spot? Jazeker! Dumbo staat voor Down Under the Manhattan Bridge Overpass en is een wijk in Brooklyn. De Dumbo photo spot is, je raadt het al, de plek waar je de Manhattan Bridge ontzettend goed op de foto kan zetten. Je fotografeert hier overigens niet alleen de brug zelf maar als je goed kijkt zie je dat de Empire State Building tussen de brug door prijkt. Wij snappen wel waarom dit als beste plek voor een foto van de Manhattan Bridge wordt bestempeld.

Exacte locatie: 61 Washington Street, Brooklyn, NY 11201, USA

Vlieg met KLM

De beste hoteldeals

Booking.com

Boek voordelig bij TUI

Picture of Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen