Dit is de beste plek voor een foto van de Manhattan Bridge

De Manhattan Bridge is een grote hangbrug in New York die de stadsdelen Manhattan en Brooklyn met elkaar verbindt. De brug wordt, net als de Brooklyn Bridge, enorm vaak op de foto gezet. De vraag luidt dan ook regelmatig wat nu precies de beste plek is voor een foto van de Manhattan Bridge. Wij geven je het antwoord.

Op zoek naar de beste deals voor New York? Tips van Reisguide:
>> Vliegtickets: KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI

 

Grote kans is dat je niet precies weet waar je naartoe moet voor een foto van de Manhattan Bridge. Echter wanneer je zoekt op foto’s van de Manhattan Bridge, zul je ontdekken dat deze vrijwel altijd op dezelfde, bekende plek worden gemaakt. Ook in reclame campagnes van grote bedrijven komt deze locatie ontzettend vaak terug. We hebben het over de zogeheten Dumbo photo spot.

beste-plek-foto-manhattan bridge

Dumbo photo spot

De Dumbo photo spot? Jazeker! Dumbo staat voor Down Under the Manhattan Bridge Overpass en is een wijk in Brooklyn. De Dumbo photo spot is, je raadt het al, de plek waar je de Manhattan Bridge ontzettend goed op de foto kan zetten. Je fotografeert hier overigens niet alleen de brug zelf maar als je goed kijkt zie je dat de Empire State Building tussen de brug door prijkt. Wij snappen wel waarom dit als beste plek voor een foto van de Manhattan Bridge wordt bestempeld.

Exacte locatie: 61 Washington Street, Brooklyn, NY 11201, USA

Praktische informatie New York
>> Vliegduur: Circa 8 uur
>> Luchthaven: JFK (JFK), Newark Liberty  (EWR) en LaGuardia (LGA)
>> Valuta: Amerikaanse dollar
>> Tijdzone: 5 uur (wintertijd) of 4 uur (zomertijd) vroeger dan in Nederland
>> Vliegtickets: KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI

Booking.com
Reisguide.nl is dé Nederlandse online reisguide waar je je laat inspireren voor je volgende vakantie. Wekelijks lees je hier alles over de nét iets rustigere plekjes met vaak een vleugje luxe in zowel binnen- als buitenland. Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Stuur gerust een berichtje naar info@reisguide.nl.