info@reisguide.nl

Hier eet je de beste brownies van Amsterdam

Dik en stevig, luchtig en zacht of juist wat meer plakkerig en chewy; brownies zijn er in alle soorten en maten. En hoewel de brownie oorspronkelijk als dessert is bedoeld, eet je ‘m wat ons betreft ook gewoon op andere momenten (wanneer niet?). Natuurlijk heeft iedereen zo zo’n eigen ideeën over hoe de perfecte brownie nou moet smaken. We hebben er talloze geproefd en vergeleken maar zijn het unaniem over eens dat je op deze plek de beste brownies van Amsterdam eet. 

Waldo

Je hebt brownies en je hebt brownies. Wil je jezelf trakteren op deze lekkere zoetigheid? Zet dan koers richting Waldo. Want hier eet je echt de beste brownie van Amsterdam als je het ons vraagt. De smaak, de smeuïgheid, alles klopt gewoon. Hoewel je kunt gaan voor de traditionele variant, heeft Waldo er ook varianten op bedacht. Zoals eentje met Oreo bijvoorbeeld. En daar ga je geen spijt van krijgen.

Het enige minpunt is dat je bij Waldo niet kunt zitten. Je haalt de beste brownie van Amsterdam hier dus op om hem vervolgens thuis of ergens anders op te eten. Maar goed, als dat het ergste is..

Behalve twee vestigingen in Amsterdam, staat Waldo ook op de markt in Amstelveen (elke vrijdag) en in Haarlem (elke zaterdag). Wanneer je in de buurt woont van de winkels heb je trouwens geluk, want via een aparte website kun je online je brownies bestellen en worden ze de volgende dag bij je thuisbezorgd.

Adres: Elandsgracht 91 & Eerste Sweelinckstraat 14 – Website

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen

Shop je reisartikelen bij onze partners

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen