Hier eet je de beste cheesecake van New York

beste-cheesecake-new-york

Hoewel de oorsprong van cheesecake verschillende verhalen kent, luidt de naam van de traditionele variant van dit overheerlijke tussendoortje of dessert niet voor niets New York Cheesecake. De taart wordt anno 2018 op vele manieren bereid, waarbij de New Yorkse als standaard wordt gezien. Ben je in New York en heb je zin in deze legendarische roomkaastaart? Zorg dan dat je ‘m op een van onderstaande adressen eet.

  • Junior’s

Junior’s is een waar begrip in cheesecake land en dat proef je. Al sinds 1950 kun je terecht om hier te genieten van een van de tientallen soorten cheesecake die de kaart rijk is. Het recept is in al die jaren onveranderd gebleven, dan moét het wel goed zijn, niet waar?
https://www.juniorscheesecake.com

  • Eileen’s Special Cheesecake

Waar menigeen zweert bij de cheesecake van Junior’s, behoort Eileen’s Special Cheesecake ook zeker tot de favoriet van velen. Het verhaal achter Eileen’s Special Cheesecake is bijzonder. Nadat ze in een restaurant cheesecake at en aan de eigenaar vertelde dat de cheesecake van haar moeder toch echt de enigste was die ze lekker echt lekker vond, restte haar maar 1 taak: zelf starten.
http://www.eileenscheesecake.com/

  • Veniero’s Pastry

Waar Junior’s en Eileen’s uit gaan van het Amerikaanse recept voor cheesecake, wordt bij Veniero’s Pastry de Italiaanse variant aangehouden. Zeker niet minder lekker, absoluut het proeven waard.
http://venierosnewyork.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply