Hier eet je de lekkerste breakfast bowls van Amsterdam

Acai bowls, breakfast bowls of gewoon een goede bak yoghurt met granola. Waar je je dag het liefste ook mee start, de tentjes waar je ze kunt halen vliegen je in Amsterdam om de oren. Wij delen onze favorietje adresjes waar je naar onze mening de lekkerste breakfast bowls van Amsterdam scoort. Eet smakelijk!

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

1. Rainbowls

Pas iets langer dan een jaar te vinden in de Pijp maar nu ongekend populair; Rainbowls. Bij deze spot kun je terecht voor de lekkerste smootiebowls, acai bowls, sapjes en andere lekkernijen. Het mooiste van alles is misschien nog wel dat het er niet alleen onwijs lekker en mooi uit ziet maar alles ook 100% vegan is en er geen toegevoegde suikers en kleurstoffen worden gebruikt. Win-win.
Adres: Frans Halsstraat 40

2. Benji’s

Behalve dat Benji’s sowieso een fijn plekje is om te brunchen eet je hier ook onwijs lekkere breakfast bowls. En met tegenwoordig 3 locaties in Amsterdam is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.
Adres: Wibautstraat 196Website

3. Corner Bakery

De Corney Bakery kennen we natuurlijk van de hysterische freakshakes maar ook voor lekkere breakfast bowls ben je bij dit plekje in Amsterdam aan het juiste adres. Keuze uit een Acai of een dragon bowl. Smullen geblazen.
Adres: Johannes Vermeerstraat 40 & Kon. Wilhelminaplein 60-62Website

4. Brazuca

Voor de echte originele açaibowl moet je bij Brazuca zijn. Een Acai na Tigela om precies te zijn. Hier serveren ze namelijk al jaar en dag de beste, nog voor dat de hele type rondom de açaibowls begon.
Adres: Rijnstraat 22Website

5. At Seven

Bij At Seven staan 2 overheerlijke Brazilian super bowls op de kaart, zoals ze die zelf noemen. Namelijk de originele Acai na Tigela en een special met mango. Voor welke je ook gaat, ze smaken beiden errrrrrg goed.

Adres: Scheldestraat 92Website

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen

Shop je reisartikelen bij onze partners

ReizenReizen