info@reisguide.nl

Happen maar: 5 tips voor de lekkerste burgers van Amsterdam

Een goede hamburger gaat er op z’n tijd bij iedereen wel in. Toch kan er een groot verschil zitten tussen kwaliteit en smaak. Wil je zondigen maar wel verzekerd zijn van goede kwaliteit? Dan hebben wij deze 5 tips voor je waar je – wat ons betreft – gegarandeerd kunt genieten van goede burgers in Amsterdam.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

1. Thrill Grill

Met sterrenchefkok Robert Kranenborg aan het roer, zit het met de hamburgers bij Thrill Grill wel goed. De classic burger is precies hoe je ‘m hebben wil, maar ook de andere varianten smaken erg goed.
Adres: Gerard Doustraat 98 & 1e Constantijn Huygensstraat 35-37Website

2. Cannibale Royale

Bij Cannibale Royale hebben ze verstand van goed vlees en dus kun je hier erg goed burgers happen. En maakt het eigenlijk niet uit of je voor de Le Magnifique (150gr), Le Classique (180gr) of Le Cannibale Royale (260gr) gaat. Pluspunt: ze hebben ook vega burgers.
Adres: Mt. Ondinaweg 32 (Noord), Handboogstraat 17-19, Lange Niezel 15-17, Rozengracht 114, Ruysdaelkade 149.

3. De Biertuin

Geen ingewikkeld gedoe bij De Biertuin maar gewoon goede burgers hier in Amsterdam. Liever kip? Ook daarvoor ben je hier aan het juiste adres. Want behalve goede burgers kun je hier ook terecht voor de lekkerste kip van ‘t spit.
Adres: Prinsengracht 494 & Linnaeusstraat 29Website

4. Ter Marsch & Co

Bij Ter Marsch & Co draait het al 125(!) jaar om vlees. Niet geheel onterecht dus dat ze met hun The Gojira burger in 2020 de prijs voor lekkerste burger tijdens de Horecava mochten ontvangen.
Adres: Vijzelstraat 4Website

5. Brouwerij Troost

Met talloze vestigingen door Amsterdam is de kans groot dat er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt zit. Bij Troost smaak de Classic Burger altijd goed met oa piccalillymayo en jalapeños geserveerd op een briochebol. Liever geen vlees? De Vegan Beyond zal je op positieve wijze verrassen.
Adres: Cornelis Troostplein 21, Pazzanistraat 25-27 & Bilderdijkstraat 205 hsWebsite

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen

Shop je reisartikelen bij onze partners

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen