Dit wil je: de Chocolate Afternoon Tea van het Waldorf Astoria

Ons oog viel afgelopen week op een wel heel smakelijk persbericht: het luxueuze Amsterdamse Waldorf Astoria hotel lanceert dit najaar een heus Chocolate Afternoon Tea. Ben jij net zo benieuwd naar deze variant als wij? Lees dan snel verder, want wij vertellen je er maar al te graag wat meer over.

Chocolate Afternoon Tea

Wij maken er geen geheim van dat wij wel van een vleugje luxe houden. En tegen een afternoon tea zeggen we ook geen nee. Het Waldorf Astoria in Amsterdam doet hier nog een schepje bovenop. Hier kun je namelijk sinds vorige week terecht voor een heuse Chocolate Afternoon Tea. En met de koude en vooral regenachtige herfstdagen die voorlopig nog wel even gaan duren, is dit meer dan welkom als je het ons vraagt.

Chocolate Afternoon Tea in het Waldorf Astoria

De lekkernijen zijn gecreëerd door chef Sidney Schutte en patissier Vipin Charly, die beiden al jaar en dag als executive chef en patisserie chef de meest geweldige hapjes in het Waldorf voorschotelen. Deze editie, waarbij je zowel zoete als hartige lekkernijen voorgeschoteld krijgt, staat dus geheel in het teken van chocola. En daar zijn wij erg benieuwd naar. Wil je echt uitpakken? Er zijn verschillende whisky’s en cocktails ontworpen die perfect aansluiten bij de chocolade. Wij hopen ieder geval snel langs te kunnen gaan om te proeven..

De Chocolate Afternoon Tea wordt normaal gesproken in het Waldorf Astoria op vrijdagen (15:00-17:00), en in het weekend (zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00) tussen 2 oktober en 7 december geserveerd in de Peacock Alley. Vanwege de huidige corona maatregelen, is dit helaas niet mogelijk. Maar, niet getreurd, ze hebben bij het Waldorf niet stilgezeten en dus kun je dit feestje gewoon naar huis verplaatsen en de Chocolate Afternoon Tea afhalen als take away. Die reserveer je overigens hier.