info@reisguide.nl

Dit eetstraatje in Kuala Lumpur barst van de streetfood

Net als in andere Aziatische steden, vliegt de streetfood je in Kuala Lumpur om de oren. Wandelend over straat wordt je reukvermogen continu getriggerd. Hoewel je op talloze hoeken van de straat in deze metropool terecht kunt, is er een eetstraatje in Kuala Lumpur die eruit springt. Welke dit is en waarom je hier zou moeten eten? Lees gauw verder.

Het meest bekende eetstraatje in Kuala Lumpur is Jalan Alor. Deze straat ligt in het altijd drukke Bukit Bintang en is de bekendste plek in Kuala Lumpur om streetfood te nuttigen.

Jalan Alor is een circa 200 meter lange straat met aan beide kanten eettentjes vol met streetfood. Je kunt er vooral terecht voor vlees- en visgerechten maar ook voor vers fruit en sapjes ben je hier aan het juiste adres. Gerechten worden hier veelal gedeeld en de keuze is enorm. Ons advies is daarom ook om zoveel mogelijk verschillende tentjes en gerechten uit te proberen. Hoewel Jalan Alor steeds toeristischer wordt en de prijzen ook langzaamaan worden opgevoerd, betaal je vooralsnog vrij weinig voor een uitgebreide maaltijd.

Goed voorbereid op reis naar Maleisie

Vliegtickets

KLM

Pakketreizen

TUI

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen