Bestellen maar: onze 8 favoriete plekken wanneer je fine dining in Amsterdam wilt afhalen

Of je nu iets te vieren hebt of zomaar zonder reden gewoon wilt genieten van goed eten zonder hiervoor plaats te nemen in een restaurant. Dit zijn onze 8 favoriete plekken waar je fine dining in Amsterdam kunt afhalen.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

1. MOS

Onder de noemer @MOSsfeer is MOS afgelopen mei gestart met een heus afhaaldiner waarmee je zelf een sterrendiner in elkaar kunt flansen, zonder dat je hiervoor lang in de keuken hoeft te staan. Klinkt als een win-win, toch? In het bijgeleverde boekje staan duidelijke instructies beschreven maar voor wie het nog wel een tikkeltje visueler mag, vind je op hun eigen YouTube kanaal filmpjes terug waarin de stappen nog eens worden uitgelegd. Succes gegarandeerd, dus.
Adres: IJdok 185 

2. Kaagman & Kortekaas

Ook het populaire Kaagman & Kortekaas doet tegenwoordig aan takeaway. Bestel het 3 gangenmenu (vlees of vega) of maak een keuze uit een van de hoofdgerechten waar je uit kunt kiezen.
Adres: Sint Nicolaasstraat 43 

3. Jacobsz

Bij Jacobsz kun je elke dag terecht voor een wisselende daghap, die je vervolgens tussen 17:00 en 20:00 kunt afhalen. Leuk, want op die manier kun je meerdere keren genieten van hun lekkernijen zonder dat je hetzelfde hoeft te eten. Vul ‘m aan met een lekker toetje of een goede fles wijn en het feest kan beginnen.
Adres: Ringdijk 1 

4. Rijks

Ook restaurant Rijks speelt in op het afhalen van fine dining in Amsterdam en wel met een heuse Make-Away box. Deze box, bestaande uit 4 gerechten, een amuse, brood, boter en een bonnetje voor na het eten is voor 55 euro per persoon af te halen.
Adres: Museumstraat 2

5. Rijsel

Trek in een goede Côte de boeuf? Dat lan als je afhaalt bij Rijsel. Zij bieden namelijk een deel van het menu aan voor afhaal. Geen vast menu maar gewoon a la carte de gerechten uitzoeken waar jij trek in hebt. Extra fijn: bestellen kan nog tot 20:00 (op zondag tot 19:30) als je het dezelfde avond nog wil ophalen.
Adres: Marcusstraat 52

6. De Scheepskameel

Donderdag tot en met zondag kun je bij De Scheepskameel terecht voor het afhalen van een 3 gangen vlees of vega menu. Je
Adres: Kattenburgerstraat 5

7. Choux

Bij Choux noemen ze hun afhaalmenu een ‘doe-het-zelf-driegangenmenu’. Je moet namelijk thuis nog wat dingetjes opwarmen voordat je aan tafel kunt. Maar maak je geen zorgen: je hoeft geen stukken vlees te garen tot de ideale cuisson of ingewikkelde sauzen te bereiden: feitelijk komt het neer op wat dingen opwarmen in pannetjes.
Adres: De Ruijterkade 128

8. Cafe Modern

Elke zaterdag presenteert Cafe Modern een nieuw 4 gangenmenu dat voor slechts 28,50 per persoon afgehaald kan worden.
Adres: Meidoornweg 2

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Ook leuk om te lezen