Koffie in Amsterdam West: 7 tips waar je de dag goed kunt beginnen

De hotspots in Amsterdam voor koffie vliegen je om de oren. Op zo’n beetje elke hoek van de straat kun je wel terecht voor een verse kop. Waar je het lekkerste bakje zwarte goud drinkt? Bij een van deze 10 adresjes voor koffie in Amsterdam West.

Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

 

1. Fuku

Onder echte koffieliefhebbers is Fuku allang niet meer een geheim. Bij Fuku koffiebar kun je terecht voor kwalitatief goede koffie uit verschillende landen. De bonen komen uit hun eigen branderij Friedhats Coffee Roasters.
Adres: Bos en Lommerweg 136HWebsite

2. White Label Coffee

Succes gegarandeerd wanneer je binnenstapt bij een van de bekendere koffiebranderijen uit Amsterdam, White Label Coffee. Deze koffie in Amsterdam west is zeker een van de beste als je het ons vraagt.
Adres: Jan Evertsenstraat 136Website

3. Schuurman Oomkens Grassoti

Na de oprichting van White Label smaakte het al gauw naar meer. En dus besloten de eigenaren een nieuwe zaak te openen, genaamd SchuurmanOomkensGrassotti. Behalve voor koffie van White Label kun je hier ook terecht ontbijtjes, lunch en snacks.
Adres: Overtoom 558Website

4. Monks Coffee Roasters

Monks is een onwijs gezellige koffiebar waar je niet alleen terecht kunt voor een goede kop koffie maar ook je laptop open mag slaan aan de daarvoor bestemde tafel. Win-win, dus.
Adres: Bilderdijkstraat 46Website

5. Trakteren

Middenin oud west stuit je op een klein knus koffiebarretje genaamd Trakteren. Dat de koffies een traktatie voor je zijn moet je zelf in levende lijve ontdekken. Behalve koffie drink je hier ook een lekkere kop thee en kun je terecht voor chocolade.
Adres: Jan Pieter Heijestraat 119-AWebsite

6. Koffie Academie

Echt west is het nog niet – Koffie Academie zit aan het begin van de Overtoom – maar dit adresje willen we je niet onthouden. Een knus tentje met een warme inrichting.
Adres: Overtoom 95 – Website

7. LOT61 Coffee Roasters

Een ideale plek voor koffie to go: LOT61 Coffee Roasters op de Kinkerstraat. De plek waar je voorbij fiets en even stopt voor een goede kop koffie.
Adres: Kinkerstraat 112Website

Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

Booking.com
Reisguide.nl is dé Nederlandse online reisguide waar je je laat inspireren voor je volgende vakantie. Wekelijks lees je hier alles over de nét iets rustigere plekjes met vaak een vleugje luxe in zowel binnen- als buitenland. Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Stuur gerust een berichtje naar info@reisguide.nl.