koffie-de-pijp-amsterdam

8x adresjes voor de lekkerste koffie in de Pijp

Velen hunkeren er naar vanaf het moment dat ze opstaan: een goede kop koffie. Hoe je ‘m ook het liefste drinkt, het zwarte goud moet natuurlijk wel van de beste kwaliteit zijn. Daarom speciaal voor jou opgesomd: de beste adresjes voor de lekkerste koffie in de Pijp in Amsterdam.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

1. Mems

 

Adres: Eerste van der Helststraat 47

2. Locals Coffee

Goede koffie is waar het bij Locals Coffee om draait maar ook voor een vers sapje ben je hier aan het juiste adres. Pluspunt: ze zijn elke dag van 08:00 tot 22:00 geopend. Wat betekent dat je er niet alleen voor goede koffie terecht kunt maar waar ze ‘s avonds ook weten hoe je een goede Gin Tonic maakt.
Adres: Eerste Jacob van Campenstraat 27-H

3. Hutspot

Bij deze hippe concept store, bestaande uit een galerij, winkel een eetgelegenheid, worden de lekkerste koffie’s geserveerd.
Adres: Van Woustraat 4

4. Scandinavian Embassy

Niet alleen trek in een goede kop koffie maar wil je er ook bij lunchen? Scandinavian Embassy it is. Behalve dat ze hier alles van koffie weten – ze hebben er zelfs prijzen mee gewonnen en je vindt talloze koffievarianten op de kaart – kun je hier namelijk ook lekker eten.
Adres: Sarphatipark 34

5. Bakers and Roasters

Bakers and Roasters is in vele opzichten hier favoriet. Want behalve goede koffie weten ze hier ook alles van de allerlekkerste pancakes. En oh ja, ook de red velvet taart is hier goddelijk. Gewoon een keertje langsgaan dus.
Adres: Eerste Jacob van Campenstraat 54

6. De Wasserette

Bekend staan ze om hun lekkere ontbijtjes en goede lunches maar ook voor een bakje zwart goud ben je hier aan het juiste adres.
Adres: Eerste van der Helststraat 27

7. Luza’s

Ongeacht hoe laat het is, schuif je bij Luza’s aan voor ontbijt of lunch. Die wordt namelijk tussen 09:00 en 17:00 geserveerd. Ideaal wanneer je rustig wilt opstarten en wat later je bed uit bent gekomen. Ook voor een snelle maar goede koffie is dit jouw to go to plek in de Pijp.
Adres: Van Woustraat 47

8. Badeta

De geur van versgebrande koffiebonen komt je direct tegemoet zodra je een stap bij Badeta binnen zet. Verser dan bij deze koffiebranderij ga je het niet krijgen. Behalve goede koffie kun je hier ook meteen koffiebenodigdheden meenemen.
Adres: Tweede van der Helststraat 18H

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also like