lunchen-amsterdam-zuid

5x lunchen in Amsterdam Zuid

1. Marathonweg

Aan het begin van de Marathonweg vind je dit gelijknamige restaurant. Goed voor koffie, lunch, borrel of diner. Er hangt een prettige sfeer en de verschillende gedeeltes maken het een geschikt adres voor zowel een serieuze zakenlunch, eetdate met je geliefde of fijne plek waar je met vrienden een hapje gaat eten. Bij mooi weer is het overigens ook goed toeven op het grote buitenterras.
Adres: Marathonweg 1

2. Dignita Vondelpark

Dignita heeft twee vestigingen in Amsterdam waarvan Dignita Vondelpark er eentje is. Een heerlijk licht en ruim cafe waar een all day brunch wordt geserveerd. Van pancakes tot sandwiches en snacks uit de oven.
Adres: Koninginneweg 218

3. Anne&Max Amsterdam Zuid

Bij het gezellige Anne&Max kun je altijd terecht voor een lekkere lunch. De inrichting zorgt voor een knusse, gezellige sfeer. Op de kaart vind je behalve broodjes ook genoeg zoetigheid waarbij alles bio, fairtrade en vaak huisgemaakt is.
Adres: Amstelveenseweg 196

4. Zuid

Bij Zuid kun je op elk moment neerstrijken voor een lekkere goede lunch. Ga voor een van de belegde broodjes of stil je grote honger met het 2 gangen lunch menu.
Adres: Stadionweg 320

5. @7

Een leuk weetje is dat At Seven 10 jaar geleden zo’n beetje het eerste restaurant was waar de Acai Bowl op de kaart kwam. Liefhebbers moeten dan ook zeker een van de drie varianten die op de kaart staan proberen. Verder heb je er goede burgers, lekkere clubsandwiches, broodjes en salades. Voor ieder wat wils dus.

Adres: Scheldestraat 92

You might also like