lunchen-breda

10x lunchen in Breda

Het centrum van Breda is talloze adresjes rijk voor een goede kop koffie, verse lunch of lekker taartje. Wij hebben 10 leuke plekjes opgesomd waar je kunt lunchen in Breda. 

1. PuiCk

Zodra je PuiCk binnenstapt ervaar je direct een gezellig huiskamergevoel. Op de kaart staan Oosterse shared dining gerechtjes die je dus lekker met z’n allen kunt delen. Fijn, want er staat genoeg lekkers op de kaart.
Adres: Veemarktstraat 56Website

2. Hemels Breda

Elk seizoen verschijnen er nieuwe gerechten bij Hemels Breda op de kaart maar er blijft altijd een gerecht waar deze tent om bekend staat (en waar je voor blijft terugkomen): de rundercarpaccio. De inrichting binnen is lekker knus, terwijl je met goed weer ook plaats kunt nemen in de tuin buiten.
Adres: Wilhelminastraat 23Website

3. In Kannen & Kruiken

Zo puur en eerlijk mogelijke ingredienten is waar ze bij In Kannen & Kruiken het liefste mee werken. Neem plaats aan een van de tafeltjes binnen of parkeer jezelf bij goed weer in de buitentuin. In Kannen & Kruiken heeft een uitgebreide menukaart met soepen, sandwiches en lekkere sapjes. Kan je geen keuze maken? Ga dan voor de shared lunch, die vanaf 4 personen te bestellen is.
Adres: Veemarktstraat 45Website

4. The Tosti Club

De naam zegt het al; hier kun je terecht wanneer je je honger het liefste wilt stillen met een good old tosti. Naast de klassieke ham/kaas variant kun je hier overigens ook terecht voor bijzondere varianten. Denk bijvoorbeeld aan zoals de Asian met pindakaas, kipfilet sambal en tauge.
Adres: Van Coothplein 3Website

5. Tante Betsie

Tante Betsie is een gezellige stadskamer lunchroom zoals ze zichzelf noemen. Hier kun je in een heerlijk ongedwongen sfeer lunchen in breda terwijl je geniet van een goede kop koffie. Behalve lekkere ontbijtjes en zoetigheden kun je kiezen voor een 3-gangen lunchmenu, dat wekelijks wisselt. Ook leuk: Betsie’s theekrans. Voor 20,50 per persoon krijg je onbeperkt thee, een soepje vooraf, 2 kleine sandwiches en een plateau met zoetigheden. Dat wordt rollen naar huis.
Adres: St Janstraat 16A – Website

6. Sunshine

Ben je toe aan wat anders dan een standaard lunch in Breda? Zet dan koers richting Sunshine. Een vrolijkere, kleurrijkere plek kom je namelijk niet zo snel tegen. Op de kaart staan veelal buitenlandse gerechten en alles wordt lekker vers huisgemaakt. Smullen dus!
Adres: Lange Brugstraat 47 – Website

7. Charelli

Aan het Van Coothplein in hartje centrum is Charelli een leuk plekje om te lunchen in Breda. Wat ons betreft vooral favoriet vanwege de sfeervolle binnentuin.

Adres: Van Coothplein 35Website

8. Café Noir

Behalve een gezellig bruisend cafe, is Café Noir ook een leuk plekje om te gaan lunchen in Breda. Middenin de zaak staat een grote, mooie bar en overal vind je gezellige hoekjes waar je plaats kunt nemen. En met een beetje geluk bemachtig je met goed weer een fijn plekje buiten op het terras.
Adres: Ginnekenweg 3Website

You might also like