beste-patisserie-amsterdam

Op zoek naar de beste patisserie van Amsterdam: 5 tips

Taartjes, wie smult er niet van? Wij trakteren ons maar al te graag op deze zoete lekkernij, of er nu wat te vieren valt of niet. Waar je de lekkerste haalt is natuurlijk erg persoonlijk, maar om je een handje op weg te helpen delen wij onze favoriete plekken met je. Om alleen af te halen of om ter plekke op te peuzelen onder het genot van een kop thee: hier haal je de beste patisserie van Amsterdam.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

1. Pompadour

Al tientallen jaren te vinden in de 9 straatjes in Amsterdam: Pompadour. Bij deze patissier, chocolatier en tearoom kun je terecht voor een van de lekkerste taartjes van Amsterdam. Vergeet de bonbons hier trouwens ook niet. Ga je geen spijt van krijgen. Wel als je ze niet meeneemt, trouwens.
Adres: Huidenstraat 12 Website

2. Kuyt

In de Utrechtstestraat, omringd door leuke winkels en boutiques, stuit je op patisserie Kuyt. Niet het hipste of interieur, wel een onwijs goede pattiserie om taartjes in te slaan. Of om even te gaan zitten, want er zit ook een lunchroom bij. Een ideale tussenstop dus.
Adres: Utrechtsestraat 109-111Website

3. Huize van Wely

Met een rijke geschiedenis van bijna 100 jaar (opgericht in 1922), zit het bij Huize van Wely wel goed. Op het hoogste niveau wordt bij dit internationale patisseriehuis gebak, chocolade en ijs gemaakt. Onze favoriet? Dat is met afstand de Triple Choc taartpunt. De lekkerste, nee allerlekkerste chocoladetaart als je het ons vraagt.
Adres: Beethovenstraat 72 & Gelderlandplein 173Website

4. Holtkamp

Holtkamp, een begrip als je praat over de beste patisserie van Amsterdam. Meer hoeven we eigenlijk dus ook niet te zeggen. Al sinds 1969 op de Vijzelgracht te vinden. Van de klassieke Charlotte Russe tot de Champagnetaart. En laten we de chocoladetaart ook zeker niet vergeten. Overigens kun je niet alleen voor gebak hier terecht maar ook voor de klassieke croquetten. Krijg je al keuzestress?
Adres: Vijzelgracht 15Website

5. Arnold Cornelis

Tot slot mag ook Arnold Cornelis niet ontbreken in dit lijstje. Hun specialiteit? De yogataart die inmiddels in veel verschillende smaken te verkrijgen is. Maar ook voor de Amsterdamse koggetjes, amandelkrullen of handgemaakte croquetten ben je hier aan het juiste adres.
Adres: Elandsgracht 78, 1e Constantijn Huygensstraat 78 en Van Baerlestraat 93Website

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also like