pizza-amsterdam

Pizza eten in Amsterdam: de 8 beste adresjes

Of het nu gaat om een snelle hap of een romantische date, pizza kan altijd. Gelukkig kun je als pizza liefhebber je hart ophalen in Amsterdam. Maar door het grote aanbod kan het ook zijn dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben de 10 beste adresjes voor goede pizza in Amsterdam voor je op een rij gezet.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

1. nNea

nNea opende pas begin dit jaar als echte Napolitaanse pizzeria zijn deuren en is sindsdien een daverend succes. Bereid met het lekkerste deeg, verse ingrediënten rechtstreeks uit Italie en en wisselende kaart is dit een must voor elke pizza liefhebber.
Adres: Bilderdijkstraat 92 –  Website

2. Renato’s Pizzeria

Bij Renato’s Pizzeria weten ze wat lekker eten is. Vlees, vis, vega of zelfs vegan: you name it en het staat bij Renato’s op de kaart. De pizza’s zijn behalve flinterdun ook nog eens goed betaalbaar. Een echte aanrader wat ons betreft.
Adres: Karel du Jardinstraat 32Website

3. Sotto

Dat goede pizza niet duur hoeft te zijn bewijst Sotto. In een sfeervolle ambiance eet je pizza in Amsterdam met een flinterdunne bodem, vers gebakken in de steenoven. Het aanbod is beperkt maar toch staat er altijd genoeg lekkers op de kaart.
Adres: Amstelveenseweg 89 en Kadijksplein 4 Website

4. La Perla

De pizza margherita van La Perla is al eens uitgeroepen tot lekkerste pizza van Amsterdam en wij begrijpen wel waarom. Lekker hoeft namelijk helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. De ingrediënten zijn kakelvers en dat proef je. Leuk: je kunt zowel binnen als buiten eten.
Adres: Tweede Tuindwarsstraat 53 – Website

5. Loulou Pizzabar

Loulou Pizzabar (voorheen LaLotta) heeft als doel lekkere én gezonde pizza’s in Amsterdam voorschotelen. Ehh gezond hoor ik je denken? Loulou Pizzabar gaat graag terug in de tijd waarin de pizzabodem rijk was aan gezonde voedingsstoffen. Schuldvrij genieten van een goede pizza in Amsterdam, wie wilt dat nou niet?
Adres: Weesperzijde42A Website

6. De Pizzabakkers

De Pizzabakkers hebben met hun vele vestigingen binnen en buiten Amsterdam hun naam hoog te houden maar doen dat tot dusver ontzettend goed. Krokant, dun en vol van smaak; precies hoe een pizza smaken moet.
Adres: Check de website voor vestigingen – Website

7. YamYam

Aj jaren een begrip in Amsterdam West en dat is niet voor niets. Hoewel de pizza’s uit de steenoven overheerlijk zijn, doen ook de pasta’s het hier erg goed. Dat wordt nog lastig om een keuze te maken. Wel even reserveren, want hier zit het altijd vol.
Adres: Frederik Hendrikstraat 88-90 Website

8. Fuoco Vivo

Al meerdere malen geroemd. Zalige pizza’s met handgemaakte mozzarella en dat proef je. De steenoven staat midden in het restaurant waardoor je zicht hebt op de bereiding van je eigen pizza.
Adres: De Clercqstraat 12 Website

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op zoek naar de beste accommodaties voor Amsterdam? Tips van Reisguide:
>>
Booking.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like