READING

3 adresjes voor de lekkerste pizza van New York

3 adresjes voor de lekkerste pizza van New York

Pizza en New York zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Staat een tripje naar The Big Apple op de planning en ben je net zo dol op pizza als wij zijn? Zorg dan in ieder geval dat je ergens aanschuift waar de pizza op zijn best is. Bijvoorbeeld bij een van deze 3 adresjes voor pizza in New York.

1. Joe’s Pizza

Joe’s Pizza bestaat al sinds 1975 en dat is niet voor niets. Dit is de perfecte plek om een slice pizza naar binnen te werken. Eigenaar Joe – hoe kan het ook anders – komt uit Napels en weet als de beste de lekkerste pizza’s volgens Italiaanse wijze te bakken. Dunne, krokante bodems, klassieke toppings en vol van smaak. Precies hoe je ‘m hebben wilt.

2. John’s Pizza

John’s Pizza is met een aanwezigheid van meer dan 85 jaar (!) een heus begrip in New York. Op veel plekken kun je makkelijk een slice kopen, maar bij John’s of Bleecker Street krijg je altijd een complete pizza. Prima uiteraard, want die kun je dan weer samen delen. Ook goed om te weten: de pizza’s worden gemaakt in een steenoven. Dunne bodem gegarandeerd!

3. Artichoke

Anders dan Joe’s en John’s pizza, bestaat Artichoke eigenlijk nog helemaal niet zo heel lang. Ondanks dat, is dit restaurant dat meerdere vestigingen telt al een favoriet adresje voor pizza in New York. Verwijzend naar de naam van het restaurant is de pizza met artisjok zeker weten hun signature dish, al zijn er ook talloze andere varianten die minstens zo goed smaken.


RELATED POST