3 adresjes voor de lekkerste pizza van New York

Pizza en New York zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Staat een tripje naar The Big Apple op de planning en ben je net zo dol op pizza als wij? Zorg dan in ieder geval dat je ergens aanschuift waar de pizza op zijn best is. Bijvoorbeeld bij een van deze 3 adresjes voor pizza in New York.

VLIEG NAAR NEW YORK

KLM

PAKKETREIZEN NAAR NEW YORK

TUI

VERGELIJK VLIEGTICKETS

Cheaptickets en Kayak

BOEK JE HOTEL

Booking.com

1. Joe’s Pizza

Joe’s Pizza bestaat al sinds 1975 en dat is niet voor niets. Dit is namelijk de perfecte plek om een slice pizza naar binnen te werken. Eigenaar Joe – hoe kan het ook anders – komt uit Napels en weet als de beste de lekkerste pizza’s volgens Italiaanse wijze te bakken. Dunne, krokante bodems, klassieke toppings en vol van smaak. Precies hoe je ‘m hebben wilt.
Adres: 7 Carmine Street, 150 East 14th Street, 1435 Broadway, 124 Fulton Street en 216 Bedford Avenue (Brooklyn)Website

2. John’s of Bleecker Street

John’s of Bleecker Street is met een aanwezigheid van meer dan 85 jaar (!) in de stad een heus begrip in New York geworden. Hoewel je bij veel verschillende adresjes vluchtig een slice kunt halen, kun je bij John’s of Bleecker Street alleen terecht voor een complete pizza. Geen probleem als je het ons vraagt, want man wat smaken de pizza’s hier goed. Je begint met het kiezen van de grootte van de basispizza, om vervolgens zelf de toppings te kiezen. Hierdoor maak je ‘m helemaal hoe je het zelf hebben wilt. Je pizza wordt vervolgens gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een perfecte dunne, knapperige bodem.
Adres: 278 Bleecker StreetWebsite

3. NY Pizza Suprema

NY Pizza Suprema zit naast Penn Station en heeft hiermee de perfecte locatie wanneer je middenin Manhattan bent en trek hebt in een lekker stuk pizza. Je kunt hier kiezen voor een complete pizza of enkel een slice. Hoewel ook hier de korsten perfect worden gebakken zit het echte verschil ‘m in de saus. Die is namelijk erg smaakvol en heel erg kruidig zonder dat het meteen pittig wordt.
Adres: 413 8th AvenueWebsite

Vlieg met KLM

De beste hoteldeals

Booking.com

Boek voordelig bij TUI

Picture of Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen