Tip: restaurant Club Náutico in Moraira, Spanje

Sommige plekjes blijven je bij. Omdat het er zo mooi is, je de eigenaren bewonderd of omdat het gewoon een hele fijne plek is waar je goede herinneringen aan hebt. Een plek waar je blijft terugkomen en graag doorgeeft aan anderen. Vandaag: Club Náutico in het Spaanse Moraira.

Club Náutico

Op het mooiste plekje in de haven van Moraira kun je er niet omheen: restaurant Club Náutico. Een aanrader wanneer je in Moraira vakantie viert, of in een van de omringende plaatsen die de Costa Blanca rijk is. De Mediterraanse keuken is goed op de kaart vertegenwoordigd. Lees: veel vis (verser krijg je het niet) maar ook vlees, salades en zelfs sushi. Voor ieder wat wils, dus. Na het diner meteen vertrekken hoeft en wil je sowieso niet als je de cocktail kaart hebt gezien. Een ruime keuze aan cocktails terwijl je uitkijkt op de haven van Moraira. Veel mooier gaat het niet worden.

Ook fijn: restaurant Club Náutico opent al vanaf 9 uur ’s ochtends de deuren. En dus kun je hier tussen 9 en 1 ook al terecht voor een lekker ontbijtje.

Moraira

Het Spaanse Moraira ligt aan de Costa Blanca in de provincie Alicante. Dit van oorsprong traditionele vissersdorpje is vandaag de dag uitgegroeid tot een populaire badplaats waar het zeker in het hoogseizoen gezellig druk is. Niet zo gek ook, als je je bedenkt dat Moraira alle ingredienten biedt voor een onbezorgde vakantie. Wij hopen snel weer van het mooie Spanje te kunnen genieten!

Openingstijden Club Náutico: Elke dag tussen 09:00 en 22:00 geopend, woensdagen gesloten
Adres: Puerto de Moraira
Website: Menu & Instagram