Nieuw: The Clubsandwich Company in Amsterdam

Een gevalletje hoe-kan-het-dat-nooit-iemand-dit-concept-eerder-heeft-bedacht: The Clubsandwich Company in Amsterdam is vanaf nu dé plek voor kraakverse clubsandwiches. Goed van smaak, veel keuze (waarom altijd maar enkel de keuze uit kip of zalm?) en ook nog eens een knappe verschijning op je bord.

Ontstaan uit liefde voor de perfecte clubsandwich is The Clubsandwich Company geboren. Op de kaart staan maar liefst 10 verschillende soorten. Verder worden ze mooi op je bord gepresenteerd, is het de bedoeling dat ze niet uit elkaar vallen (altijd die eeuwige struggle met het netjes eten van zo’n ding) en ook nog eens een goede smaak. Ook wanneer je wat anders wilt eten ben je hier aan het juiste adres. Want behalve clubsandwiches staan er ook gewoon salades, bowls, pancakes en taartjes op het menu.

Uiteraard moesten we met eigen ogen ervaren hoe

The Clubsandwich heeft behalve een restaurant ook een terras (kom maar door met die zonnige dagen!) en is elke dag geopend tussen 09:00-19:00. Liever lui dan moe? Je kunt je bestelling tegenwoordig ook gewoon online bestellen en laten thuisbezorgen. Eet smakelijk!

Adres: Roelof Hartstraat 26Website

No Comments Yet

Comments are closed