Nieuw: Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

Onze dag kon zo’n beetje niet beter beginnen: lezen dat Tony’s Chocolonely een heuse Chocolate Bar opent in Amsterdam. En wel op 1 juli aanstaande, en dus hoeven we nog maar een kleine 2 weken geduld te hebben voor we hier naartoe kunnen.

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

De Tony’s Chocolonely Chocolate Bar bevindt zich in de hal van de Beurs van Berlage, in hartje centrum. Wat ons staat te wachten? Een bar met de kenmerkende rode, blauwe kleuren die normaal gesproken al bij hun marketinguitingen worden gebruikt. In de chocolate bar kun je smullen van verschillende lekkernijen. Extra leuk: zo’n beetje elk gerecht dat op de kaart staat bevat cacao. Een echte chocolade bar, dus.

Waar je dan aan moet denken? Een burger gemaakt van melkchocolade, gesmolten marshmallow en karamel, shortbread van pecan, karamel en zeezout verwijzend naar hun bestverkochte chocoladereep en de s’more: twee biscuitjes met gesmolten marshmallow en pure chocolade.

Al met al is de kans groot dat je de Tony’s Chocolonely Chocolate Bar met een fikse sugarrush verlaat maar dat mag wat ons betreft de pret niet drukken: wij nemen begin juli zeker weten een kijkje.