Goedkope vliegtickets vinden? Dat doe je op deze website

Niemand wilt natuurlijk teveel betalen voor een vliegticket. Toch is de kans heel erg groot dat jij een ander bedrag hebt betaald voor je ticket dan de mensen die voor, naast of achter je zitten in het vliegtuig. Toch zijn er verschillende trucjes om goedkope vliegtickets te vinden. Met een dosis flexibiliteit kom je al een heel eind. Gecombineerd met onderstaande – voor velen onbekende – website die we maar al te graag met je delen, is de kans groot dat ook jij goedkope vliegtickets kunt vinden.

Secret Flying

Secret Flying is een website waarop (extreem) goedkope tickets worden verzameld. Het gaat hierbij om reguliere tarieven en zogeheten error fares. Error fares zijn tarieven die, zoals de naam eigenlijk al zegt, fout in het systeem van luchtvaartmaatschappijen staan. Hierdoor ontstaan er krankzinnig lage prijzen. Vaak worden deze fouten al gauw hersteld en soms komt een luchtvaartmaatschappij ook achteraf terug op dit soort error fares, omdat het dus om foutieve prijzen gaat.

Behalve error fares kun je hier dus ook ‘gewone’ aanbiedingen terugvinden. De website is hierbij erg handig in gebruik, je vult bovenaan in van welk vliegveld je wilt vliegen en waar je naartoe wilt (of laat dat laatste open, als je benieuwd bent welke aanbiedingen er op dit moment allemaal te boeken zijn) en vervolgens komen alle aanbiedingen tevoorschijn.

Een kleine disclaimer hierbij, is dat je over het algemeen wel flexibel moet zijn, wil je profiteren van zo’n laag tarief. Vaak gelden aanbiedingen enkel op specifieke reisdata en krijg je te maken met een of meerdere overstappen voor je je eindbestemming bereikt. Daarentegen staat wel een hele lage ticketprijs.

Wanneer je wilt boeken, kun je via Secret Flying doorklikken naar de partij waar je daadwerkelijk je ticket boekt. Dit doe je dus niet bij Secret Flying zelf, zij zijn enkel de tussenpartij die continu de beste ticketdeals ophalen. Wanneer je op het punt staat om zo’n deal te boeken, doe je er wel verstandig aan om te controleren op welke site je daadwerkelijk je tickets boekt. Sommige partijen vragen bijvoorbeeld hoge boekingskosten of bieden een hele slechte klantenservice. Vaak gaat het hier om online travel agent’s. Uiteindelijk doe je er het meest verstandig aan om rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij te boeken.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Tips voor je volgende reis:
>>
Vliegtickets: Transavia en KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI, Sunweb en Eliza was Here
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Ook leuk om te lezen