Live een vlucht volgen: hoe werkt dat?

Er zijn verschillende websites waarop je live een vlucht kunt volgen. Handig, want hiermee kun je iemand in de lucht volgen. Fijn wanneer je wilt weten waar iemand zich op een bepaald moment bevindt, of gewoon simpelweg de route naar zijn of haar eindbestemming wilt volgen. Wij vertellen je hoe dit werkt en sommen de belangrijkste websites voor je op.

Een vlucht live volgen

Afhankelijk van de website of app waar je kijkt, kun je verschillende informatie zien. Behalve de route zelf die wordt afgelegd (vertrek en aankomstluchthaven) en waar het vliegtuig zich daadwerkelijk bevindt, kun je bijvoorbeeld ook vaak de snelheid, hoogte en registratie van het vliegtuig zien.

Aanbieders

Er zijn talloze websites waarop je vliegtuigen kunt volgen, zoals VluchtVolgen24.nl. Wij sommen de belangrijkste voor je op:

Flightradar24 – De bekendste en grootste website als het gaat om het live volgen van vluchten. Extra fijn: de app voor op je telefoon. Op die manier kun je, waar je ook bent, een bepaalde vlucht volgen.

Vliegtuigradar24 – Een Nederlandse website waar je inzicht krijgt in het huidige luchtruim wereldwijd. Je kunt het huidige vliegverkeer volgen maar ook een specifieke vlucht opzoeken.

Flightradar.live

Planefinder.net

Tips voor je volgende reis:
>>
Vliegtickets: Transavia en KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI, Sunweb en Eliza was Here

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Booking.com
Reisguide.nl is dé Nederlandse online reisguide waar je je laat inspireren voor je volgende vakantie. Wekelijks lees je hier alles over de nét iets rustigere plekjes met vaak een vleugje luxe in zowel binnen- als buitenland. Heb je vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Stuur gerust een berichtje naar info@reisguide.nl.