Live een vlucht volgen: hoe werkt dat?

Er zijn verschillende websites waarop je live een vlucht kunt volgen. Handig, want hiermee kun je iemand in de lucht volgen. Fijn wanneer je wilt weten waar iemand zich op een bepaald moment bevindt, of gewoon simpelweg de route naar zijn of haar eindbestemming wilt volgen. Wij vertellen je hoe dit werkt en sommen de belangrijkste websites voor je op.

Een vlucht live volgen

Afhankelijk van de website of app waar je kijkt, kun je verschillende informatie zien. Behalve de route zelf die wordt afgelegd (vertrek en aankomstluchthaven) en waar het vliegtuig zich daadwerkelijk bevindt, kun je bijvoorbeeld ook vaak de snelheid, hoogte en registratie van het vliegtuig zien.

Aanbieders

Er zijn talloze websites waarop je vliegtuigen kunt volgen, zoals VluchtVolgen24.nl. Wij sommen de belangrijkste voor je op:

Flightradar24 – De bekendste en grootste website als het gaat om het live volgen van vluchten. Extra fijn: de app voor op je telefoon. Op die manier kun je, waar je ook bent, een bepaalde vlucht volgen.

Vliegtuigradar24 – Een Nederlandse website waar je inzicht krijgt in het huidige luchtruim wereldwijd. Je kunt het huidige vliegverkeer volgen maar ook een specifieke vlucht opzoeken.

Flightradar.live

Planefinder.net

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Tips voor je volgende reis:
>>
Vliegtickets: Transavia en KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI, Sunweb en Eliza was Here
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen

Shop je reisartikelen bij onze partners

ReizenReizen