wat-is-een-open-jaw-ticket

Wat is logies?

Logies is een verzorgingstype dat wordt gebruikt voor vakanties en het betekent dat alleen de accommodatie bij de reis is inbegrepen. Eten en drinken valt buiten het verzorgingstype en dien je dan ook zelf te verzorgen. Dit verzorgingstype wordt ook wel aangegeven als (LG) en is hiermee de goedkoopste en het meest eenvoudige verzorgingstype.

Voordelen logies

  • Je bepaalt helemaal zelf wanneer je wilt eten. Ontbijt, lunch en diner dat zit inbegrepen bij je reis wordt altijd op vaste tijden geserveerd.
  • Je hebt meer grip op je kosten. Je bepaalt namelijk zelf waar je gaat eten en dus ook hoeveel je daaraan uitgeeft. Wanneer eten inbegrepen zit lijkt dit altijd voordelig, maar een logies reis is een stuk goedkoper. Wanneer je ter plekke niet veel uitgeeft aan eten, kan dit resulteren in lagere kosten.

Twijfel je nog tussen logies, halfpension en volpension? Lees dan ook even onze andere artikelen.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”]Tips en info voor je volgende reis
Goedkope vliegtickets binnen Europa: Transavia Vliegtickets binnen en buiten Europa: KLM Vliegtickets vergelijken: Kayak Hotels: Booking.com Pakketreizen: TUI, Sunweb en Eliza was Here [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also like