welke-vertrekhal-corendon

Welke vertrekhal heeft Corendon op Schiphol? Ga goed voorbereid op reis

Vlieg je binnenkort met Corendon vanaf Schiphol? Dan ben je vast benieuwd bij welke vertrekhal je moet zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Wij vertellen je welke vertrekhal Corendon op Schiphol heeft, zodat jij alleen nog maar hoeft te zorgen om er op tijd te zijn. Fijne reis!

Vertrekhal Corendon op Schiphol

De vertrekhal van Corendon op Schiphol, is vertrekhal 3. Het is daarmee de meest linkse en laatste vertrekhal wanneer je boven met de auto aan komt rijden.

Wanneer je eenmaal bent aangekomen in vertrekhal 3, kun je richting de incheckbalie van Corendon gaan. Normaal gesproken is dit incheckbalie 27 maar controleer dit altijd op de digitale schermen die in de vertrekhal zelf hangen, zodat je zeker weet dat je naar de goede balie gaat.

Je hoeft overigens alleen naar de incheckbalie te gaan, wanneer je ruimbagage hebt. Dit is bagage die je incheckt. Reis je met alleen handbagage? Dan is het dus niet nodig om naar de incheckbalie te gaan. In dat geval kun je meteen doorlopen naar de security. Of je ook in vertrekhal 3 door de security gaat, hangt af van de bestemming waar je naartoe vliegt. Het kan dus zijn dat je in een andere vertrekhal je bagage incheckt dan waar je door de security gaat. Je kunt dit vooraf per vlucht ook altijd bekijken op de website van Schiphol.

You might also like