welke-vertrekhal-easyjet

Welke vertrekhal heeft Easyjet?

Vlieg je binnenkort met Easyjet vanaf Schiphol? Dan ben je vast benieuwd bij welke vertrekhal je moet zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Wij vertellen je welke vertrekhal Easyjet op Schiphol heeft, zodat jij alleen nog maar hoeft te zorgen om er op tijd te zijn. Fijne reis!

Vertrekhal Easyjet op Schiphol

De vertrekhal van Easyjet op Schiphol, is vertrekhal 3. Het is daarmee de meest linkse en laatste vertrekhal wanneer je boven met de auto aan komt rijden.

Wanneer je eenmaal bent aangekomen in vertrekhal 3, kun je richting de incheckbalie van Easyjet gaan. Normaal gesproken is dit incheckbalie 28 maar controleer dit altijd op de digitale schermen die in de vertrekhal zelf hangen, zodat je zeker weet dat je naar de goede balie gaat.

Je hoeft overigens alleen naar de incheckbalie te gaan, wanneer je ruimbagage hebt. Dit is bagage die je incheckt. Reis je met alleen handbagage? Dan is het dus niet nodig om naar de incheckbalie te gaan. In dat geval kun je meteen doorlopen naar de security.

H/M pier

Handig om te weten is dat wanneer je met Easyjet vliegt, de kans er groot is dat je vanaf de H of M pier vertrekt. Deze pier verschilt ten opzichte van de andere pieren die er op Schiphol zijn. In dit artikel vertellen we je de verschillen zodat je nog beter bent voorbereid voor jouw reis.

You might also like