Welke vertrekhal heeft Transavia op Schiphol?


Vlieg je binnenkort met Transavia vanaf Schiphol? Dan ben je vast benieuwd bij welke vertrekhal je moet zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Wij vertellen je welke vertrekhal Transavia op Schiphol heeft, zodat jij alleen nog maar hoeft te zorgen om er op tijd te zijn. Fijne reis!

Vertrekhal Transavia op Schiphol

De vertrekhal van Transavia op Schiphol, is vertrekhal 1. Wanneer je bij de vertrekhallen aan komt rijden, is het de eerste en meest rechtse hal van het vliegveld.

Wanneer je eenmaal bent aangekomen in vertrekhal 1, kun je richting de incheckbalie van Transavia gaan. Normaal gesproken zijn dit balies 4 en 5, maar controleer dit altijd op de digitale schermen die in de vertrekhal zelf hangen, zodat je zeker weet dat je naar de goede balie gaat.

Je hoeft overigens alleen naar de incheckbalie te gaan, wanneer je ruimbagage hebt. Dit is bagage die je incheckt. Reis je met alleen handbagage? Dan is het dus niet nodig om naar de incheckbalie te gaan. In dat geval kun je meteen doorlopen naar de security.

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen

Shop je reisartikelen bij onze partners

ReizenReizen