vertrekhal-transavia

Welke vertrekhal heeft Transavia op Schiphol?


Vlieg je binnenkort met Transavia vanaf Schiphol? Dan ben je vast benieuwd bij welke vertrekhal je moet zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Wij vertellen je welke vertrekhal Transavia op Schiphol heeft, zodat jij alleen nog maar hoeft te zorgen om er op tijd te zijn. Fijne reis!

Vertrekhal Transavia op Schiphol

De vertrekhal van Transavia op Schiphol, is vertrekhal 1. Wanneer je bij de vertrekhallen aan komt rijden, is het de eerste en meest rechtse hal van het vliegveld.

Wanneer je eenmaal bent aangekomen in vertrekhal 1, kun je richting de incheckbalie van Transavia gaan. Normaal gesproken zijn dit balies 4 en 5, maar controleer dit altijd op de digitale schermen die in de vertrekhal zelf hangen, zodat je zeker weet dat je naar de goede balie gaat.

Je hoeft overigens alleen naar de incheckbalie te gaan, wanneer je ruimbagage hebt. Dit is bagage die je incheckt. Reis je met alleen handbagage? Dan is het dus niet nodig om naar de incheckbalie te gaan. In dat geval kun je meteen doorlopen naar de security.

You might also like