Welke vertrekhal heeft TUI op Schiphol?


Vlieg je binnenkort met TUI vanaf Schiphol? Dan heb je vast een fijne vakantie in het vooruitzicht. Om goed voorbereid op vakantie te gaan wil je vast weten waar je op Schiphol moet zijn voor het inchecken en afgeven van je bagage. Om die reden geven wij antwoord op de vraag welke vertrekhal TUI op Schiphol heeft.

Vertrekhal TUI op Schiphol

TUI zit op Schiphol in vertrekhal 3. Wanneer je bij de vertrekhallen aan komt rijden, is het de laatste en meest linkse hal van het vliegveld.

Ben je aangekomen bij vertrekhal 3? Dan kun je richting de incheckbalie van TUI gaan. Hier kun je je ruimbagage inchecken. Normaal gesproken zijn dit balies 22 en 23, maar controleer dit altijd op de digitale schermen die in de vertrekhal zelf hangen, zodat je zeker weet dat je naar de goede balie gaat. Reis je met alleen handbagage? Dan hoef je niet naar de incheckbalie toe te gaan. In dat geval kun je direct doorlopen naar de security.

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1598869273279{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Tips voor je volgende reis:
>>
Vliegtickets: Transavia en KLM
>> Vliegtickets vergelijken: Kayak
>> Accommodaties: Booking.com
>> Pakketreizen: TUI, Sunweb en Eliza was Here
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Goed voorbereid op reis

Vliegtickets

Pakketreizen

Accommodaties

Autohuur

Vergelijker

Koffers

Reisartikelen

Reisaccessoires

Merel

Merel

Urenlang het internet afstruinen naar de beste vakantiedeals in binnen- en buitenland om er vervolgens content over te maken. Dat is wat ik als oprichtster van Reisguide.nl, het liefste doe. Mag ik jou inspireren voor je volgende reis?

Ook leuk om te lezen

Shop je reisartikelen bij onze partners

ReizenReizen