Over

Hey you! Wat leuk dat je er bent.

Welkom op Reisguide.nl. Hét Nederlandse online reismagazine waar je je laat inspireren voor je volgende vakantie. Wekelijks lees je hier alles over de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen wereldwijd.

 

Wat je dan zoal leest op Reisguide.nl? Eigenlijk alles over de leukste vakantiebestemmingen wereldwijd. Van een strandvakantie in Spanje of eilandhoppen in Kroatië tot een geslaagde stedentrip naar New York. Natuurlijk wil je ook weten waar je op al deze bestemmingen dan het beste kunt overnachten. En dus reviewen we ook accommodaties, zodat jij weet waar je wezen moet.

 

We hebben het op Reisguide.nl dan ook zeker niet over backpacken, overnachten niet in hostels en gaan al helemaal niet voor een langere tijd onvoorbereid op reis. We praten over die welverdiende vakantie met je gezin waar je al langere tijd naar uit hebt gekeken, een stedentrip met je kersverse lover of een onbezorgd weekendje weg in eigen land met vrienden. Ga je met ons mee op vakantie?

 

Samenwerken

Reisguide.nl is een Nederlands online reismagazine waarin we onze bezoekers laten inspireren voor hun volgende vakantie. Deze bezoekers zijn gemiddeld tussen de 25 en 34 jaar oud en houden ervan om populaire vakantiebestemmingen te bezoeken, veelal binnen maar ook buiten Europa.

 

Heb je een vraag, goed idee, wil je iets opsturen of met ons samenwerken? Stuur een mailtje naar info@reisguide.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.